er i dag International Women’s Day, og hvis du ikke er kjent med det, er mange motemerker og selskaper interessert i å utvide din bevissthet. Dagen, som opprinnelig ble grunnlagt på begynnelsen av 1900 -tallet, er ment å øke bevisstheten for ulikhet i kjønn og feire kvinnelig prestasjon over hele verden. Naturligvis har en industri som er så kvinnelig-fokusert som mote notert seg, Net-A-Porter og utover.

Det mye utmerkede engasjementet for den internasjonale kvinnedagen som vi fant var fra Net-a-Porter, som, i tillegg til å lansere sin egen hashtagkampanje for å feire kvinnelig empowerment (last opp ditt eget bilde på Twitter eller Instagram med #EmpoweredBy), vil Donerer 20% av overskuddet fra dagens salg på net-a-porter.com til FNs kvinnefond for likestilling. Det er ingen liten del av forandring, så hvis du har planlagt et nytt vårkjøp eller to, er det nå på tide å gjøre det – du vil hjelpe en fantastisk sak i prosessen.

Over på DVF.com har Diane von Furstenberg, som alltid har vært spesielt aktiv i kvinnelig-fokusert filantropi, gitt et notat om styrken til kvinner, pluss en leseliste over noen bøker om kampene som bestemte forfattere har kjempet og vunnet.

Jimmy Choo feirer også, om enn offline. Merket var vertskap for en cocktail -mottakelse som feiret dagen i India denne uken, og i bøkene våre er det verdt å merke seg.

Ikke alle merkevarer velger å hjelpe veldedige organisasjoner som taler til bekymringene til kundene sine, men vi er alltid glade når noen av favorittene våre trapper opp.

For mye mer informasjon om International Women’s Day -arrangementer som skjer i nærheten, besøk ferieens nettsted.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *