Noen typer av deg som tror på ombygging av huset ditt? Hvis du er, er jeg sikker på at du må gå med den uendelige prosessen med å velge malingsfarge, tapetdesign, skap, inventarvalg osv. Osv. Så når du søker etter det ideelle tapetet for å legge til, la oss oppgi husholdningsplassen din Eller soverommet ditt, vil du noen gang tenke på dette Gucci -tapetet? Jeg antyder alvorlig … vil du?

Dette skjemmende Gucci -tapetet jeg kom over er utviklet med den lille GG -trykket i en beige perlisert farge. Hvis du ærlig talt vil tenke på det, vil jeg fortsette med spesifikasjonene: den er laget av cellulose så vel som vinyl med en polyuretanharpiksfinish. Det er 1 rull per pakke (72 kvadratmeter, 28 tommer bred) samt høyden på hver GG er 0,7 tommer. Gucci uttaler at dette tapetet ikke er foreslått for fuktige områder. HUM SPØRSMÅL HVORFOR dette kostbare upraktiske papiret ikke ville være i stand til å gå i noen form for plass i huset? Så jeg forventer at dette utelater badene dine. Dette tapetet tilbyr for 85 dollar per rull på Gucci.

Personlig vil jeg høre dine meninger om denne saken: Jeg liker ikke alltid utskrifter på poser, enn si å henge rundt i huset mitt. Vil du bruke dette for å vise folk, ‘Hei, jeg kan virkelig betale for Gucci så godt som jeg til og med vil plate det på veggene mine for å vise deg at jeg har gjort det i denne verden!’ Yikes, tror jeg ikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *