Sarah Jessica Parker ble nylig oppdaget så vel som med noen få venner i NYC, ved å bruke en helt vær-passende puffy parka, akkurat som resten av henne Clan (det har vært frigid i NYC den siste dagen eller to), samt ta med en Fendi Selleria Adele -veske personalisert med initialene sine. Ja, SJP har virkelig en pose som sier “SJP.” Du kan ikke se det, men hodet mitt eksploderer for øyeblikket. Denne personaliseringstjenesten tilbys ennå ikke til allmennheten, men du kan ta en svart Cuoio Romano skinnversjon av SJPs veske for 3600 dollar på Fendi.

Fendi har tildelt disse spesielt personaliserte posene etter valg av kjendiser som SJP så vel som Woman Gaga, men det er usikkert om disse spesialutgavene til Selleria Adele noen gang vil være shoppbare for resten av oss. Fendi ga dem på samme måte som gaver til designene som gikk i rullebaneshowet våren 2014 i Milano. Jeg forstår at buzz-Building så vel som eksklusivitet er viktige deler av high-end industrien, men det kaster meg fremdeles når merkevarer får meg til å føle meg som en tjeneste jeg lykkelig ponni er opp for, er langt utenfor mitt grep. Tiden vil vise, antar jeg, hvis personaliserte Fendi -vesker noen gang vil bli gjort tilbudt plebianere som deg så vel som jeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *