I dag er angrepet av de brune posene! Så dere alle bedre å glede deg over deres sjokolade godhet. Jeg er bare i humør for noen forskjellige brune vesker, og på denne måten kan du velge hvilken du liker best. La oss akkurat nå rette oppmerksomheten mot Gucci Medium Hobo. Før noen hopper nedover noens hals (inkludert min egen)- dette er ganske enkelt en stil med en pose, og ingen av oss drepte personlig kaninene som ble brukt til dette. Så Gucci er en av favorittene mine. Jeg elsker min store hesthobo, og jeg elsker mange av stilene og designene deres. Denne hoboen er laget av sjokoladelaserkutt kanin med sjokoladeskinntrim og bambusdetaljer. Jeg elsker formen, jeg elsker fargen, jeg elsker bambus, og jeg elsker tilfeldigvis pelsen. Gucci har denne vesken lett tilgjengelig for $ 3.150 via Bergdorf Goodman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *