mandag, sukk. Det er alltid litt vanskeligere for meg å komme meg ut av sengen mandag morgen. Jeg forstår ikke om jeg tror å slå snooze -knappen noen ganger bistår med å trekke frem helgen bare i noen minutter lenger eller hva. Uansett hva, å komme ut av sengen i morges var intet unntak. Føler du noen form for nøyaktig samme metode i dag? Vel, jeg håper å hjelpe til med å begynne å begynne dagen med to av mine foretrukne ting, vesker i tillegg til å stemme på dem!

Stella McCartney Patent Rivet-Detail Clutch er en veske som fortjener en “Love It/Hate It” -stemme. Jeg så denne clutchen forrige uke, i tillegg til at jeg ikke kunne velge nøyaktig hvordan jeg følte det, så jeg trodde litt på den i løpet av helgen. I tillegg til antakelse hva, forstår jeg fremdeles ikke om jeg vil gi det tommelen opp eller tommelen ned. Denne svarte patentfoldingskoblingen er dekorert med gullfargede nagledetaljer. Størrelsen på naglene varierer litt, men virker imidlertid ikke så stor eller like liten. Åpne clutchen så godt som du vil oppdage to interiørrom. Dette er en funksjon jeg elsker. Selv om clutcher er små, hjelper det å oppdage hva du kan ha lagt i posen. Uansett årsak er det tider hvor jeg sverger til deg, jeg blar over lenger for hemmelighetene mine i en clutch enn i en stor hobo. Ok, jeg taper. Hjelp meg her ute, hva tror du om denne vesken? Kjøp med Net-A-Porter for $ 725.

[Poll ID = ”34 ″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *