Hvilken av dere er en fan av Lesportsac? Jeg har aldri omtalt designeren, men jeg tror arbeidet deres trenger litt kreditt. Posene er morsomme så vel som funky, potensielt litt så vel som mye av hver for det meste av smakene dine- men det må være en av dere tilgjengelige som liker disse posene. Jeg prøver å i form i min aldersklassifisering i livet nå, så vel som jeg jobber på sofistikeringstrinnet mitt, så denne vesken kan ikke være i form med alt antrekket jeg kjøpte for arbeid- men for en natt på byen, jeg ikke Ikke se hvorfor de ikke ville! Hvis jeg skulle regres tilbake til de morsomme dagene mine, ville jeg definitivt valgt Lesportsac 9221 Skratch i graffiti sabel. Mønsteret lokker meg i så vel som formen er ganske morsom også. Det er heller noen få andre fargealternativer å velge mellom, men hvis jeg ønsket en pose som denne, vil jeg definitivt gå ut- for vesken som gråter “Stir på meg! Stir på meg !! Det er en glidelås primær stenging, så vel som en innside fra mobiltelefonlommen. Denne vesken vil sikkert være en interessefang, så vel som om du vil ta tak i den over til Lesportsac i tillegg til å ta den for $ 68.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *