Nancy Gonzalez Green Croc Tote fulgte oss sørover mot Essential West for to uker siden. Flettet, romslig, eksotisk luksus, alt nytt for høsten 2009. Denne vesken var en av favorittene våre fra et utvalg som ble sendt til oss for å gjennomgå fra Nancy Gonzalez. De flettede håndtakene ga virkelig et godt preg sammen med den rouched krokodillekroppen. Innsiden av posen er foret med lysegrønn semsket skinn og har mange brukbare lommer. En annen fordel er vekten på posen, som ikke vil veie deg ned og er lett og praktisk luftig sammenlignet med mange andre poser jeg eier. Denne vesken vil være $ 3300. Nancy Gonzalez -vesker er tilgjengelige gjennom Saks.com.

Ikke bare så denne Nancy Gonzalez -vesken ut over vannet etter skip med oss, men tok også plass ved et bord med en skulptur. Veldig stoisk og elegant sier jeg deg.

Vi er trege med å bestemme oss for vårt nye kategorinavn for vår eksklusive fotograferingsseksjon for Purse Blog, men vi vil kunngjøre favorittene våre denne uken fra vår gave! Inntil da har vi fortsatt mye flere bilder å dele med deg alt vi vet at du vil like.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *