Cannes Film Festival kommer til den uunngåelige enden i morgen, men heldigvis for oss har vi fått en ny runde fylt med fersk pose -observasjoner før det skjer. I dag sjekker vi inn på kjendiser over hele kloden som har fått frem de aller beste posene å spille! I Cannes fanget vi opp noen få fantastiske talentfulle damer som Kat Graham, som ble oppdaget med en Bottega Veneta minipose rundt i byen. I mellomtiden ble den mangefasetterte Chiara Ferragni sett med en trendy Dior -bok.

Over i New York sjekket vi inn med Molly Sims for første gang på lenge, som ble sett på vei til en begivenhet i Hamptons iført en liten, bittesmå Chanel -telefonpose på en kjede i en dempet grå fargetone. Stjernen så ganske uanstrengt ut i en luftig maxi -kjole, men jeg kan ikke la være å bli distrahert av kommentaren fra Stranger den siste helgen, som stoppet meg til å insistere på at jeg minnet ham om Molly Sims *Sett inn Hmm -emojiene her *.

Kristin Davis ble også oppdaget i New York State, selv om hun gjorde mer arbeid enn å spille i NYC, der Sex and the City starter på nytt og akkurat slik har begynt å filme. Davis ble oppdaget i karakter med en vakker teal Chanel Vanity -veske. Vi kan ikke vente med å se hva annet omstarten har i vente for oss veskeelskere! Ta en titt nedenfor på hele posene.

Chiara Ferragni
Cannes, Frankrike

Dior Book Tote

Isabel Goulart
Cannes, Frankrike

Valentino Rockstud Alcove Double Handle Bag

Jennifer Lopez
Los Angeles, California

Hermès Birkin

Kat Graham
Cannes, Frankrike

Bottega Veneta The Mini Pouch

Kristin Davis
New York City, NY

Chanel Filigree Vanity Case

Molly Sims
The Hamptons, New York

Chanel telefonpose med kjede

Natasha Poly
Saint-Tropez, Frankrike

Bottega Veneta Mini Jodie

Soo Joo Park
Cannes, Frankrike

Chanel Deauville Tote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *