Jeg vil være kort her, for vi vet allerede at jeg elsker Marc av Marc Jacobs Dr. Q Groovee Satchel generelt.

Det er en flott pose, den bruker flott skinn, den er veldig funksjonell, og den ser mye dyrere ut enn den er. Alt i alt en ekte vinner og en pose som jeg er fornøyd med at de har fortsatt å produsere. Jeg så det i merkets nye lavendelfarge for flere dager siden, og … Jeg kan rett og slett ikke overholde denne fargen. Det er mørkere i det virkelige liv enn det er på dette bildet, og det er så pastell og påske at det ærlig talt gjorde meg litt nervøs. Jeg hater pasteller. Mange mennesker burde hate pasteller, fordi de velger veldig få hudtoner, og de velger absolutt ikke mine. Hva sier du? Kjøp gjennom Barneys for $ 498.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *