Jeg har elsket håndvesker så lenge jeg kan huske. Selv når min personlige stil forvandlet gjennom årene, har jeg alltid følt behovet for å bære rundt en god pose. Jeg kan egentlig ikke komme med noen lyd som resonnerer for det, men jeg husker at det var en spesiell dag i 2004 da jeg ble begav en velour saftig couture dagdrømmer som resulterte i min livslange kjærlighetsforhold til vesker. Nå, to tiår senere, ser jeg fremdeles de mest trendieste delene av tidene og planlegger hvordan jeg kan gjøre dem til mine (noe som ikke er overraskende, er mye enklere å gjøre som voksen enn som en ungdomsskolebarn.)

De siste 8 månedene har jeg vært i hurtig forfølgelse av mitt neste store kjøp; Jeg passerer kveldene mine forfriskende websider på forhandlersider og ser på hva enda en YouTuber har til å fjerne boksen. Jeg leser gjennom hundrevis av lange purseforumtråder, og jeg søker til og med etter poser av interesse på Instagram og Pinterest for å analysere hvor nøyaktig jeg ville style dem.

Mer og mer begynte jeg å legge merke til hvordan posene som vi luksuselskere graviterer mot, mye oftere enn ikke, fra europeiske merker. Dette er ikke å si at disse merkene ikke har rett til sin plass i veskehierarkiet, tross alt flere tiår med å frigjøre rosverdig , på et tidspunkt ble det klart for meg at det handler om den franske prestisje, det italienske læret, den spanske designen.

Selvfølgelig forstår jeg også at det er en god del britiske merker som har laget et navn for seg selv, og at hvert land produserer noe de er kjent for, men jeg under noen tilfeller underverd Amerikanske motehus?

Når jeg sier verdi, antyder jeg det når det gjelder betydning, ikke monetært. Jada, vi har Trainer og Marc Jacobs, men det er det mange av oss vil kategorisere som “premium” i stedet for “luksus” eller “high-end.” Men hva med avanserte merker som Tom Ford? Det har et ben opp på merker som Micheal Kors når det gjelder prestisje og prispunkt, men sjelden ser jeg det inkludert i noen av de glamorøse håndveske -samlingsvideoene og aldri diskutert som å ha en topplassering på noens ønskeliste, inkludert min egen.

Denne lille nysgjerrige tanken ble tvunget til forsiden av tankene mine igjen da jeg sist dro til min lokale luksusbutikk. Bare fra å surfe rundt, kunne jeg ikke la være å legge merke til de utvalgte Tory Burch -stilene som ligger i et hav av Gucci, Prada, Chloé, Balenciaga, Givenchy og Valentino. For å være ærlig, forvekslet dette meg enda mye mer fordi mens jeg elsker tuberkulose (rop ut til denne pålitelige toten!), Kan jeg erkjenne min egen skjevhet: Jeg har aldri festet den så overdådig som de nevnte europeiske merkevarene. Det samme gjelder merkevarer som Philip Lim og Proenza Schouler.

Kanskje jeg leser for mye om det, eller kanskje jeg bare er en snobb, hvem vet egentlig, men jeg kan ikke slutte å spørre meg selv: Hvorfor virker det som om vi forsømmer de som har sin opprinnelse litt nærmere hjemmet?

Jeg vil kjenne alle andres tanker.

Hvor passer vesker av amerikanske merker inn i samlingene våre? Er de for alltid bestemt til å bli sett mye mer som søt og uformell i stedet for glamorøs og elegant? Tror du det er et amerikansk merke som ikke får så mye kjærlighet som det fortjener?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *