Se etter mindre innlegg er noen av favorittene mine å komponere, siden det gir meg en grunn til å handle på internettannonse nauseam. Mannen min la merke til at jeg var kostnad lenger enn vanlig på den bærbare datamaskinen min denne uken, men det hele er i navnet på forskning, ikke sant? Som noen med kostbar smak, har jeg oppdaget at hvis jeg oppdager en kostbar veske jeg elsker, kan jeg vanligvis oppdage en pose som ser ganske lik ut for et mye lavere kostnadspunkt hvis jeg blar over vanskelig nok. Jeg oppdaget et virkelig stort valg av poser som vil gi deg utseendet til mindre, så uten videre, runder jeg dem nedenfor!

Har du en favoritt? Topshop Basket Weave Bag sitter for øyeblikket i handlekurven min …

Bottega Veneta polstret kassettveske ($ 2.480)

Topshop Basket Weave Faux Leather Bag ($ 48)

Fendi Baguette ($ 2.590)

Coach 1941 Pebbled Polished Shoulder Bag ($ 358)

Valentino Garavani V Sound Little Leather Top Handle Shoulder Bag ($ 2.875)

Kate Spade New York Toujours Medium Leather Satchel ($ 350)

Prada Vela Big Two-Pocket ryggsekk ($ 1.390)

Tory Burch Perry Nylon klaff ryggsekk ($ 278)

Saint Laurent Carre Croc preget skinnskulderveske ($ 1.990)

Demellier Vancouver Bag ($ 485)

Gucci Eden Belt Bag ($ 650)

Coach Rivington Belt Bag ($ 295)

Stalvey Mini Crocodile Top Handle Bag ($ 12 500)

The Marc Jacobs The Downtown Croc Bag ($ 495)

Givenchy Big Antigona Croc preget skinnpose ($ 715)

Demellier Brooklyn Croc preget skinnkobling ($ 100)

Chanel Long Flap Wallet ($ 1.150)

Tory Burch Fleming Quilted Leather Continental Wallet ($ 248)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *