Jeg er en beryktet overpakning. Hvis det er en klubb som møtes der som heter ‘Over-Packers Anonymous’, ville jeg være i den. Jeg er den personen som tror at hver t-skjorte jeg eier vil være søt på ferien. Jeg til og med overpakket for å komme hjem der a) Jeg har klær her fremdeles og b) Jeg bor vanligvis i en bikini. Og med den som bærer en, og en veskestyre, skyver jeg grensene. Min ene bærer på vei mye mer enn innsjekket veske. Min ‘vesken’ slår folks hode av når jeg rusler nedover øya. Jada, mitt inntrykk og kroppen gjør vondt etter å ha fraktet disse fra flyplassen til flyplassen, men jeg vil ikke legge igjen noe. Så jeg elsker Marc av Marc Jacobs Nylon Tote fordi det er et lett materiale, en enorm pose, og ikke koster så mye som min felles bærer ‘veske’. Den vatterte logo -bokstaven er vanskelig å tyde på den rosa nylonlegemet. Det er en etikett på fronten ansett som en ‘arbeidstøy’ -kode. Store lommer finner du på sidene, det er knutedetaljer ved hvert håndtak, og en magnetisk lukking avsluttes av posen. På innsiden får mye mer organisatoriske lommer meg til å smile; inkludert en glidelåslomme og to lappelommer. Dimensjonene er store, og måler i 18 ″ h x 17 ″ L x 5,5 ″ d. Ja, denne vesken er enorm, men for prisen og med tanke på måten jeg bruker vesken min på, ville dette være ideelt. Ta de flyselskapene! Kjøp for bare $ 178 på Shop Bop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *