detaljer om nøyaktig hvordan Yves Saint Laurent ville skifte til endte opp med å bli Saint Laurent Paris bare har endt opp med å bli mye mer blandet etter hvert som tiden har brukt på. Da Hedi Slimane ble avslørt som merkets nye innovative regissør for måneder siden, avslørte han linjens nye navn. Til å begynne med virket det som om nomenklaturen “Saint Laurent Paris” bare ville gjelde for klær, så vel som den gamle YSL-logoen fortsatt ville bli brukt. Imidlertid ble den nye logoen avduket, så vel som merkets PR -antrekk avslørte et navngivingssystem som inkluderer Yves Saint Laurent, Saint Laurent, Saint Laurent Paris så vel som Saint Laurent av Hedi Slimane, avhengig av typen produkt som bekymring så vel som nøyaktig hvordan navnet brukes.

Personlig sluttet jeg å prøve å prøve å avkode hva det er at Slimane så vel som PPR prøver å tvinge mot oss. De prøver å få “hente” til å skje, så vel som det virker som om mange motekikkere ikke helt får det, kanskje hovedsakelig siden de ikke kan finne ut nøyaktig hva de blir bedt om å kjøpe. Disse bekymringene for merkevarebygging har utstrålt ut i andre områder av virksomheten, så vel som for oss, den enorme bekymringen har alltid vært: “Hva kommer til å skje med posene?” Det ser ut som om vi begynner å oppdage.

For det første debuterte Saint Laurent Paris Traditional Duffel, så vel som selv om andre publikasjoner har innvarslet det som den neste enorme tingen, er vi (og du, bedømt etter kommentarene) ikke så sikre. Nå er det den subtile makeoveren av den usedvanlig vellykkede Yves Saint Laurent Cabas Chyc, som er blitt omskrevet Saint Laurent Paris Cabas Classique. Du har kanskje observert en mangel på Cabas Chyc -valg hos kjøpmenn i det siste – bare det grunnleggende som er på mange steder, til tross for resort 2013 -forsendelser som kommer til venstre og til høyre. Det ser ut til å være et resultat av et kommende skifte i YSL (SLP?) Produktlinjen.

Hos Nordstrom tilbys en pose som ser ut til å være en Cabas Chyc, men en Cabas Classique tilbys for forhåndsbestilling for $ 2.150, nøyaktig samme kostnad som mediumversjonen av Chyc. Den eneste forskjellen ser ut til å være posens høyde – Nordstrom lister den på ni tommer, mens alle oppføringer jeg kan oppdage for den forrige designen satte den ideell rundt 11. Merket antydet at modifikasjoner av posen som gikk videre ville være begrenset (inntil offentlig Interessehastigheten begynner å avta, antagelig), så vel som en to-tommers forskjell i dimensjon så vel som en moderat navnemodifisering er veldig lite. Den to-tommers forskjellen kan til og med tilskrives en forskjell i målingskrav på tvers av forhandlere; Det er ingen metode å fortelle for øyeblikket. Personlig er jeg litt overveldet; Cabasene har eksistert i en rekke sesonger i tillegg til at det virkelig kan bruke en forestilling, så vel som det er uvanlig at Slimane nektet å gjøre det. Tenker du fortsatt på Saint Laurent -vesker?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *