Min mor er “Leave It to Beaver” mor, hun er fru Cleaver. Dette er ikke en dårlig ting i det hele tatt; Jeg liker moren min mye mer enn noe i verden. Da jeg var yngre, brukte moren min til å prøve å instruere meg så mange ting hun var så dyktig på, så vel som en av dem sydde. Moren min brukte virkelig for å lage klærne. Jeg, ekstremt ulikt moren min i denne saken, kjøper klærne mine. Hun ble alltid irritert over å se kostnadsetiketter på ting jeg kjøpte, samt fortalt meg: “Hvorfor, jeg har kanskje gjort det selv! Du ville ikke en gang forstå forskjellen. ” Uheldig sannhet er at hun virkelig kan. Mens jeg tenkte på å oppdage å sy så vel som Mend, skjønte jeg at jeg ikke var dyktig i det området. Sømmen min var alltid fryktelig så godt som jeg ikke brydde meg om å oppdage om navnene på masker osv. Jeg ønsket bare å kjøpe klærne mine.

Etter å ha lest den vakre historien, er jeg sikker på at du stiller spørsmål ved hvor jeg velger den. Vel, jeg kom over denne designervesken som ser ut som noe jeg ville gjort. Versace Big Corset Laced Show Bag fikk meg til å tro på håndverksjobber jeg gjorde da jeg var yngre. Du ser at sømmen min aldri var ekstremt god, men moren min likte det i tillegg til at jeg fortalte meg nøyaktig hvor glad hun var av meg. Hun så alt for noe helt annet (jeg forstår ikke det, lappeteppet mitt var bare forferdelig!). Imidlertid tror jeg at jeg føler nøyaktig den samme metoden om denne Versace -vesken. Selv om det kan se ut som noe vi alle kan lage, er det virkelig et nydelig kunstverk. Posen har mye forskjellig skjønnhet, og er dekorert i semsket skinn, legghår, øgle-stemplet skinn, samt glatt skinn. Å vise frem alle detaljene er polert gullmetallmaskinvare, så vel som racy korsett snøring på fronten. Et virkelig fantastisk tillegg er Golden Medusa som dingler foran på posen. Stroppene er en tykk gullmetallkjedestropp med et skinninntak som bare gir mye mer bluss. Interiøret er foret med svart silke, i tillegg til å ha en lomme, glidelås, så vel som gylden Versace -plakk. Jeg liker denne vesken siden den manifesterer sjarmen til Black med eksotisk utsikt, samt en mengde elegante materialer. Legg denne forlokkende vesken i samlingen din for $ 2 688 gjennom Eluxury.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *