Hvis du overholder stjernekulturen og mote, kan du huske på kashmir -braletten så vel som cardigan som Katie Holmes ble oppdaget ved å bruke på et pliktutseende som sendte alle sammen inn i en konsumert vanvidd. Braletten tilbød raskt så vel som siden den gang har folk brukt mye tid på å snakke om dette store stilen øyeblikk på Katie. Vogue snakket med henne senere, så vel som hun uttalte at hun kjøpte produktene selv, så vel som ikke hadde noe antydning til at hennes ærlige gatestil -snap ville bli viral. Hun knappet løst på cardigan, og etterlot noen knapper åpne, for å utsette den matchende braletten under, i tillegg til at den sammenkoblet den med denim for å se så uanstrengt kul ut. Hvis du tenker på å nabbe henne ofte tilbys ut utseende, endte braletten så vel som Cardigan bare opp med å bli tilbudt for forhåndsbestilling.

Noen måneder før viste merkevaren bak dette legendariske stilen, Khaite, sitt høst 19 moteshow i NYC samt debuterte vesker, kalt Khaite bagasje. Vi dekket Khaites vesker som å se på, så vel som mange av dere følte seg i konflikt i kommentarene om sekkene selv. Noen uttalte at posene dukket opp som en sammenkobling av raden så vel som Celine, så vel som jeg helt kan se i tillegg til å føle den stemningen. Jeg antar at det er vanskelig for et merke å produsere en linje med poser, samt få dem til å føle seg helt nye så vel som annerledes. Selv om det er antydninger til andre merker på denne linjen, liker jeg virkelig hva merkevaren gjør med posene, så vel som Khaite Augusta Crossbody skilte meg mest ut.

Mine øyeblikkelige tanker var at denne vesken så ekstremt forhøyet ut, men følte meg likevel kjent. Som jeg sa ovenfor, følte noen rekken så vel som Celine vibber, så vel som jeg føler meg begge i dette designet. Laget i Italia ser læret utrolig mykt så vel som formbar så vel som vesken skiller seg ut med sin gullramme -topp. Læret brettes sammen vakkert, samt det er oppgitt å øke interiøret. Skulderstroppen er også laget av smidig kalveskinn, så vel som kan endres eller elimineres, noe som vil gjøre det mulig for denne vesken å konvertere til en clutch (med en ekstremt ny Bottega Veneta -stemning). På innsiden vil du oppdage en bomullsgrensing samt en interiørkortlomme samt låsing av lås.

Læret ser virkelig mykt så vel som luksuriøst ut, noe som kan gjøre det vanskelig å fotografere (bildene på Khaites nettsted ser mye mye bedre ut enn på farfetch). Kostnaden er $ 1780 via Farfetch, i tillegg til at det er andre valg fra merkevaren (noen merket ned akkurat nå) hvis du vil inspisere dem her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *