År fra nå moteinnsidere så vel som pungentusiaster vil sannsynligvis se tilbake på Daniel Lee som en av de viktigste modifikasjonsprodusentene av moderne mote. Designerens usedvanlig spesielle teknikk mot stil så vel som avansement har gjort bølger med tanke på at Lees besøk to så vel som for et halvt år siden. LEE er ansvarlig for en rekke nåværende tilbehørstrender, inkludert ønsket sko samt veske silhuetter, og endrer enhånds moderne mote, en posepose på tide.

Et av de mest øyeblikkelige veskemønstrene er tykke kjedestropper, så vel som å skissere, så vel som bevegelsen kan spores tilbake til Lee selv, som hjalp katapulten kjedespillet til popularitet da han introduserte nye versjoner av to allerede ønskede former : Posen så vel som den polstrede kassetten. Disse posene tok kjededetaljene til neste nivå, og gyte en slags transformasjon som uventet tykke, tykke kjeder begynte å dukke opp mye mer i tillegg til mye mer på poser fra moderne så vel som indieposmerker til premiumdesignere.

Louis Vuitton Spring 2021

Dette mønsteret ser ut til å holde seg rundt, i det minste foreløpig med mange flere designere som introduserer sine egne versjoner av disse bakbrytende posene som Louis Vuitton, Stella McCartney, Staud samt mer. Eksepsjonelt bra så vel som iøynefallende, ettersom mye mer, så vel som mye mer premium så vel som avanserte designere, kommer inn i dette mønsteret turen bare begynner.

Selv om det kan være her å bo (foreløpig), vil dette edgy kule jentemønsteret til slutt nå høyden og dø ned. Så hvis du klør for en kjede gjengmedlemskap kjøper-beware: mønstre eb samt flyt så vel som det kan komme en tid hvor du ikke vil ta med en pose som evaluerer mye mer enn innholdet.

Imidlertid, hvis du fremdeles klør for en av disse for øyeblikket ønsket silhuetter, vil det nå være på tide å legge til i handlekurven, slik at du kan reise ut bølgen av denne trenden, chunky kjede i hånden. Husk at enhver form for mønsterdrevet produkt ikke kan produsere som utmerket avkastning på videresalgsmarkedet om noen år, så det er smart å ikke tro på kjøpet ditt som en økonomisk investering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *