Haircalf er en så allsidig bag -trend at det bare er et spørsmål om tid før den tar seg rundt til mye mer eller mindre hver designer på planeten, og jeg For en kunne ikke være lykkeligere. Ikke bare leverer den tekstur uten å se rotete eller for “lodne”, men tilstedeværelsen av Haircalf indikerer også vanligvis at designere er klare til å leke med mønster, som med Rebecca Minkoff Haircalf -partneren Tiny Bag.

Noe med materialet gjør at striper, flekker og dyretrykk virker så passende, og hvilken som helst måte å få mye mer trykk og tekstur til et antrekk er en måte jeg godkjenner.

De eneste delene av denne vesken som får meg til å vakle litt er de gigantiske spennene og hvordan de samhandler med mønsteret og fargeskjemaet, men jo mye mer jeg ser på det, det er mye mer jeg tror jeg liker det. Denne vesken er stor nok for hverdagens nødvendigheter så lenge du ikke trenger en gigantisk dagplan eller den bærbare datamaskinen din, og den er bare finurlig nok til å jobbe. Kom deg gjennom Shopbop for $ 350.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *