Fra første øyeblikk så jeg DVF Stephanie -vesken jeg visste at jeg absolutt måtte ha den. Denne DVF -vesken er forskjellig fra hver eneste pose i håndvesken. Den er veldig stor, den er veldig slouchy, den henger lavt. Det er den typen veske du forventer å se på en hipster, bare den er ikke bare beregnet på hipstere. Denne hoboen gir fra seg en vibe, men det er noe veldig gudinne-aktig med den også. Den mest interessante delen av denne vesken er kjede-link metallskinn. Ved første øyekast kan posen se ut som om den faktisk er laget av metall, men denne vesken har skinnvevd sammen på en måte jeg ikke har sett på noen annen veske.

Jeg bar den nye Diane von Furstenberg -vesken i løpet av helgen, og jeg er helt forelsket i den. Vlad elsker det også. Posen er veldig stor, men jeg er 5’10, så med stroppen som henger lavt og meg i leiligheter, treffer den fremdeles pent og drar ikke på gulvet. Jeg har allerede mottatt komplimenter og er sikker på at det er mange mye mer komplimenter som kommer. Vlad planlegger å skyte denne vesken mye mye mer dyptgående, men for de av dere som har e-post til meg for å spørre om hvordan det ser ut, passer osv., Jeg har et bilde å dele nå (også skuddet til Beyonce viser hvordan Posen ser på). Og den beste nyheten er at Shopbop nå bærer vesken! Kjøp gjennom Shopbop for 995 dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *