For Labor Day, jeg skal prøve noe nytt her på bloggen vår. Vår hyppige leser Chemlex antydet at vi ikke bare skulle fokusere på vesker i seg selv, men også ha skoutstyr som ville utfylle posen når de er utslitt. Fantastisk idé tenker meg, og hun har rett når hun sier at det absolutt ikke er noe krav å matche veske og sko lenger, men det er fremdeles fantastisk å se hva dagens toppdesignere samsvarer med. Hvis tilbakemeldingene er riktig, fortsetter vi å gjøre det, men hvis publikum er enig i at vi skal holde oss strengt til posene – skal vi.

Vår første topp som blir kritisk evaluert er Valentino Mink-Trim metallpose og lysbilder. Første inntrykk: Vurrry Chic, faktisk. Vi gjør tross alt ikke mye stygt og skitne søppel her. Kombinasjonen streiker med ren luksus, minken kontrasterer fantastisk med det metalliske gullskinnet. Håndvesken har en svart trim og metalliske dobbeltstropper med gull, festet via gylden maskinvare. En Croc-fabosed fane med en pigget keeper, og mange flere gyldne pigger over posens kropp utvider luxe på ubestemt tid. Posen er her for forhåndsbestilling via Bergdorf Goodman for $ 2200.

Valentinos Mink-Trim metalliske lysbilder er den perfekte matchen for vesken, og gir en stemning av ren luksus like mye som deres skulderkompis. Skoene har en brun minkblomst med juvelerte alligator-faste skinnblader på en samlet øvre. Italieneren fikk lysbilder til å gå for 540 dollar, også via Bergdorf Goodman.

Hva tror du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *