kjendiser er trøstende forutsigbare noen ganger. Uansett hvor mange ganger de har presset noe på baksiden av skapet, kan du ofte avhenge av dem for å trekke det ut igjen til slutt. Dette er åpenbart en tilslørt diskusjon om Selena Gomez så vel som Justin Bieber. Jeg nekter å la dem ende opp med å bli Bacall så vel som bogey i vår tid. I tillegg til at jeg på samme måte avviser å pander til folk som er like unge eller ikke ser på tilstrekkelig TCM til å få den referansen. Uansett, i tråd med temaet vårt: kjendiser brakte mye “oldies, men godbiter” denne uken.

Ashley Tisdale
Her er Ashley Tisdale, som kaster med LAX med en Gucci Soft GG Ultimate Duffel -veske. Ashley så vel som søsken Jennifer er for øyeblikket innstilt på å lage en ny komedie for CBS. Handle Gucci Soft GG Ultimate Duffel Bag via Gucci ($ 1.980)

Emmy Rossum
Hvordan ville du til og med forstå at dette var Emmy Rossum, hvis ikke for hennes signatur Ralph Lauren Ricky Bag? (Seriøst, hun har mye Rickys.) Butikk Ralph Lauren Ricky Bag via Ralph Lauren ($ 3.500)

Kate Upton
Kate Upton ble oppdaget på vei til middag på Polo Bar med to av hennes favoritter: Denne eksotiske Céline Nano -bagasjen bærer så vel som hennes nye ektemann, Justin Verlander. Handle Céline -vesker via Vestiaire Collective

Kourtney Kardashian
Her er Kourtney Kardashian, og tar sitt yngste sønnregime til bondens marked i Studio City. Hun har med seg en svart nylon Prada Mini Crossbody -veske, som var en foretrukket av henne i løpet av sommeren. Handle Prada Vela Mini Crossbody ryggsekk via Neiman Marcus ($ 950)

Nicky Hilton
Nicky Hilton stoppet for å presentere for Paps mens han kjøpte på Madison Ave med en svart Hermès Birkin med sølvmaskinvare. Tradisjonell Nicky.

Remy Ma
Remy Ma tok med seg denne Louis Vuitton Mazarine -vesken til “The Q Show” på Fox 5 Studios i Philly. Hun så vel som hennes andre halvdel har en kommende feriespesial på VH1. Handle Louis Vuitton Mazarine Bag via Louis Vuitton ($ 2.870)

Salma Hayek
Salma Hayeks reisepose med alternativ denne uken var også Gucci. Men i disse dager, når er det ikke? Handle Gucci Courrier Soft GG Ultimate Carry via Gucci ($ 1.980)

Selena Gomez
Til slutt, her er Selena Gomez, ved å bruke det som antagelig er Justin Biebers skitne tee -skjorter mens hun forlater lunsj i LA. Før hun kom tilbake med Justin (igjen), utførte hun en ganske anstendig oppgave med å promotere sin nye trener -kollaps. Handle trener x Selena Gomez Selena Grace Bag via Coach ($ 395)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *