En annen fredag ​​har begynt, roundup-lesere, så vel som vi er glade for å komme tilbake med mange mer kjempebra eksoser, så vel som samtaler fra pileforum. Si takk til deg for å bli med oss ​​når vi betaler GOs til Chanel, Kate Spade, så vel som mye mer av våre favoritter på vår preven. Kom inn!

Det handler om detaljene, ikke sant? Når det gjelder poser, forstår våre medlemmer inn i så vel som outs av avgjørende poser, inkludert nøyaktig hvordan de modifiserer fra år til år, så vel som sesong til sesong. Denne uken tar vintagetråden i Chanel en titt på kjedebærende stropper, så vel som hva en godbit! Nikitaloveslv delte noen vakkert fotografert eldre kjede bære stropp detaljer som definitivt legger til vår kollektive forståelse base.

På pressetiden skjedde vi opp denne fantastiske barnet i juli-kjøpet tråd-en av våre favoritter i Chanel, takket være de entusiastiske kjøpere som doble som flotte fotografer!

Før sommeren trekker til en titt, ta en titt på Chanel Espadrilles tråden, hvor denne sesongens avling ser ut til å være spesielt tiltalende – våre medlemmer snakker dem opp på et raskt klipp!

Oh, så vel som dette skjedde! Stopp i her for avsløringen, samt gratulerer med Tulip2 på et spektakulært funn.

Ricababe behandlet medlemmene av Gucci Subform denne uken til dette fantastiske diskoteket direkte fra Firenze. For mye mer avslører, se på den lille utsatt tråden, hvor medlemmene reduseres ved å vise frem sine nyeste kjøp fra dette fremtredende merkevaren.

Også på den aller første siden har CaribeanQueen et problem, så vel som behovshjelp å velge mellom (en vakker) Aqua Disco samt en lignende Valentino Rockstud. Hvis du har lyst til å veie inn, er her din sjanse!

I Gucci klubbhuset kikket vi inn i Gucci-menns klubb, så vel som oppdaget denne skarpe kofferten fra Dorf. Vi er så takknemlige for Dorf for å starte denne tråden, som virkelig har noe for alle!

Har du vært i generell å kjøpe i det siste? Dette er et fantastisk område for å oppdage dagens Intel på salg, samt spesialtilbud på ditt foretrukne på Internett, samt murstein og mørtelbutikker. Vi har også en tråd viet til brukte kjøp, hvor vi oppdaget JProjectrunways nye solbriller – så vel som wow hva en røverkjøp de er!

Nysgjerrige besøkende vil ønske å stoppe ved hva som var det siste du kjøpte tråden, som minnet meg: Jeg krever en frakk! Hva vil du bli påvirket for å legge til i skapet ditt? Når du er klar, er tilbudene så vel som Steals Subforum stedet for å gå for å begynne din røverkjøpjakt.

Beachbaggal delte hennes nye crossbody i hvilken Kate Spade er du bringer tråd denne uken, litt Minka i skitten smaragd: en smooshy bæreveske i en ganske farge som fikk en rekke medlemmer i humør for et kjøp.

Vi fikk også våre katter så vel som mus på i denne tråden, hvor disse søte temaene dukker opp på alle slags kate spade godbiter. Snakker om dyre motiv, delte Tayyyrae hennes nye telefonsak, så vel som vi alle elsker disse flamingoes-hva med deg?

Vi kunne ikke tåle å dele dette husstandsbildet fra showet oss din Kate Spade-tråden. Denne fantastiske samlingen er fra Limonata00, så vel som det er gode tilbud på mange mer sjarmerende husholdninger i tråden som du ikke vil gå glipp av.

Det har vært en stund med tanke på at vi stoppet i kjøkkenområdet for godbiter, så vel som inspirasjon. Vi forstår ikke om deg, men på slutten av en lang sommerdag kommer matlaging beslutninger ganske treg noen ganger, og kjøkkenområdet er et fantastisk sted å få ideer. Takeaway eller spisestue i oppdager medlemmer som slipper konsepter daglig, så vel som vi har absolutt tatt noen anbefalinger fra denne raske tråden.

Summertime drinker tråden har gode tilbud av tørst-quenching samt velsmakende alternativer for underholdende eller krølle opp med pileforum på en sommer ettermiddag. Kyokei delte noen flotte sushi ruller denne uken i jeg spiste denne tråden, så vel som ikke ser de kjempefint?

Med det oppgir vi farvel for nå, roundup-lesere. Vi vil se deg igjen ideell henne neste uke, hvor vi skal feire den blå månen med noen mye mer fantastiske poser samt tilbehør. Vi håper du har en fantastisk uke fremover!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *