Jeg har en tilståelse å gjøre. I fjor høst skrev Amanda om sin kjærlighet til Lanvin Amalia Python Take on Bag. Og når hun gjorde det, må jeg si, jeg var helt uenig med henne. Jeg satte pris på vesken, men jeg hatet, og jeg antyder * hatet * fargen. Hæren Green var bare for trist for min smak. Beklager Amanda, det er sannheten.

Så jeg passerte praktisk talt denne vesken i dag fordi jeg så navnet på den og sa øyeblikkelig “Neste”. Likevel, jeg er så takknemlig for at jeg ikke gjorde det.

La oss innse det folkens, fargen på en veske kan lage eller bryte den helt. Det er ingen overraskelse, men det fortsetter å forbløffe meg hvor sant en uttalelse som er. Jeg elsker absolutt Lanvin Amalia Python Take On Bag med sin subtile oransje farge. Akkurat som Amanda sa under hennes anmeldelse av denne vesken, har denne vesken, i denne fargen, meg absolutt salivende best nå.

Denne oransje Python-take på vesken er utsmykket med vakker maskinvare for gullfarget. Jeg føler at det å si “oransje” for å beskrive fargen ikke gjør fargen rettferdighet. Denne vesken er ikke oransje, som den typen oransje fra 64 Crayola Crayons -boksen; Det er en nyanse, en fargetone, et kyss av oransje. Og det er vakkert.

Posen har en grosgrain-trimmet kjedeleddrem som fremhever den vakre Python-huden, den tar ikke bort fra den. Det er glidelås langs toppen, siden og basen på posen. Men disse glidelåsene gir mening; De tjener et formål. Zip rundt basen utvider basen på posen slik at du kan legge mye mer eller mindre inn i den som du ser nødvendig. Alt er avrundet med en sølvfarget nøkkelring og designer-faboset satengfôr. Mens Amanda og jeg kanskje er uenige i fargen, er det ingen spørsmål om hvor eksepsjonell denne vesken egentlig er. Kjøp via Net-A-Porter for $ 2790.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *