da jeg bodde i New York City, jeg så mange kvinner ta med Ralph Lauren-vesker-nemlig Ricky. Det var som om vesken var et spesielt triks blant New Yorkere; Det ble fremdeles brakt av en vidtrekkende over hele verden, men i NYC lokket det i de mest avanserte så vel som sofistikerte damer. Mange ganger ville jeg være i Central Park eller gå langs gatene på Upper East Side, i tillegg til å se solbrune kledd dame som toting en Ralph Lauren -veske. Damen så vel som vesken var begge typisk New York, så vel som jeg falt dypt i som med merkevaren så vel som lærvarene.

Jeg har en tendens til å bruke mye mer svarte så vel som grå, men jeg liker en utmerket brun veske å parre med en kamelfrakk samt skarp hvit topp. Ralph Lauren bruker noen av de vakreste brune fargetekkene der ute, og gir deg en tradisjonell amerikansk arvfølelse med en trukket stil. Disse posene vil hjelpe deg med å begynne høstgarderoben; Du kan kjøpe dem nå, så bra som de sender til deg i oktober, akkurat som høstkledd begynner for alvor. Fra den tradisjonelle Ricky til den nyere Tiffin, her er fire Ralph Lauren -vesker som har hjertet mitt som lengter etter den beste NYC høstdagen, så vel som antrekket så vel som veske å matche.

Ralph Lauren Wool-Leather Ricky 40 Bag
$ 3.950 ved hjelp av Ralph Lauren
Jeg måtte begynne med denne vesken siden jeg bare er besatt. Den loden-farget plaid ull, sammenkoblet med luxe skinn, tar denne herreklærinspirerte stilen til neste nivå. Par denne vesken med en hvit knapp opp eller velg en kashmir -sweatshirt samt jeans. Ralph Lauren fokuserer på amerikansk arvestil, så vel som denne vesken beviser den.

Ralph Lauren Vachetta Soft Ricky 40 Bag
$ 3.950 ved hjelp av Ralph Lauren
Den myke Ricky bruker mindre struktur så vel som lettere vekt med nøyaktig samme tradisjonelle estetikk, så vel som jeg oppdager at jeg elsker den noe mye mer avslappede følelsen av det myke skinnet. Vachetta Ricky tar så mye som åtte timer å bygge i Italia, så vel som det rike, fullstendig brukte utseendet oppnås ved å bråre skinnet.

Ralph Lauren Medium Vachetta Tiffin Bag
$ 2.950 ved hjelp av Ralph Lauren
Tiffinen var en foretrukket blant kjendiser så vel som markedsinnsidere i løpet av septemberens New York Fashion Week, så vel som jeg virkelig likte det da. Jeg likte å se de forskjellige størrelsene så vel som nøyaktig hvordan folk stylet vesken, så vel som denne Bordeaux -iterasjonen fra den kommende høstkolleksjonen er fantastisk. Den strukturerte posen viser en tidløs følelse, men bruker også en avtakbar bære stropp for enkel slitasje for å matche våre moderne liv.

Ralph Lauren Suede RL Messenger Bag
1.850 dollar ved hjelp av Ralph Lauren
Med sterke ridesøtter er det uunngåelig at mye av tilbehøret fra Ralph Lauren smelter sammen med Equine Heritage of the Brand. Denne messenger -vesken bruker en jevn silhuett med signatur RL -maskinvaren, som både er gjenkjennelig så vel som subtil. Du kan bruke topphåndtakene for å ta med denne mocha-hued semsket skinn, men jeg vil bruke den avtagbare bærestroppen for å strukturere den som en messenger for hverdagsklær.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *