Hva sier du? Verden er mye kostbar så vel som spesielle vesker har den mest kostbare high-end detaljhandelsadressen på Madison Avenue for å hvile sine sjeldne haunches i påvente av å bli hentet opp av verdens elite? Piskoster.

OK, så det er ikke nøyaktig sjokkerende at Hermes flaggskipbutikk på hjørnet av Madison Avenue samt 62nd Street, Smack midt i Manhattan’s Toniest Retail District, betaler mest leiekontrakt per kvadratfot av området på den berømte Avenue. Det som er sjokkerende er antallet: over $ 1700 per kvadratfot for et område på over 30 000 kvadratmeter.

Etter litt rask matematikk (og bevegelsen til mye nuller), er jeg her for å fortelle deg at nummeret på Hermes ‘NYC Lease Inspect I den tre etasjers plassen, som huser en enkelt bygning som er helt okkupert av Hermes. Det er en ny rekord for Madison Avenue, selv om New York -publiseringen rapporterer at nye bygninger under avansement vil kreve så mye som $ 2.200 per kvadratmeter på gaten, samt at bygninger på Times Square eller på 5th Avenue på 50 -tallet ofte leier for så mye som $ 2500 per kvadratfot.

Når du tenker på nøyaktig hvor mye produkt en detaljhandelstjeneste må gå for å tjene leie som dette bærekraftige, får du et ekte bilde av nøyaktig hvordan motemarkedet påvirker økonomien, både på et regionalt New York -nivå så vel som på en nasjonal nivå. Kjøpekraften vår er ekte kvinner så vel som herrer.

(Hvis du vil bruke noen få av den kjøpekraften på den nydelige Birkin over, kan du hente den for $ 64 500 ved hjelp av Moda Operandi.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *