I dag er en dag for vesker en av mine beste venner i verden plukket ut. Det beste er grunnen til at hun forteller meg at hun liker hver av dem. Så som jeg sa, spurte jeg college-romkameraten min (fremdeles min beste venn) om hun ville bidra til nettstedet med hennes likes- og hun handlet om det. Hennes første valg er Kooba Chiara -vesken. Mange av dere kjenner Sienna ganske bra, og chiaraen må heller ikke forsømmes. Da jeg spurte Nicole hvorfor hun elsket det, var hennes eksakte handling “fordi den er nydelig, det er derfor!” bra svar. Dette er en fantastisk hobo som kan bæres på dagtid eller ute på byen. For å legge til litt funky beat -poses viser frem messingstigger (som selvfølgelig er så i stil for øyeblikket) langs den smidige leggeskinnskinnvesken. En av favorittdelene mine i vesken er den sømløse halvmåne stroppen som tilfører volum og slouch i posen. Innsiden er foret i Twill og består av en glidelås og lapplomme. De samlede dimensjonene på poseprosedyrene 17 ″ x 9 ″ x 4 ″ er alle avhengige av hvor mye dere ting der inne. Denne hoboen er tilgjengelig gjennom Eluxury for 525 dollar. Hvis du på noen måte ikke er sikker på hvorfor du må elske denne vesken, følg ledelsen til min beste venn, som sier: “Jeg er seriøst besatt av denne vesken nå.” ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *