Etter at vi publiserte om BV Croc Fume -vesker, eksploderte kommentarportene. Vi gledet oss virkelig med å lese hver kommentar. Bildene så vel som publiserte fikk alle dere til å tro, så vel som deling som indikerer at bildet påkalte en emosjonell respons, noe som indikerer at bildene fikk oppgaven sin gjort. Å huske det, i dag vil det være en publiser av både Amanda så vel som jeg med kommentarene dine i tankene.

Jeg kommer til å fordype meg i en klassifisering som vi sjelden dekker på Purseblog, men vil prøve å dekke mer, miljøvennlige håndvesker. En av de mest velkjente miljøvennlige designerne har et populært etternavn i tillegg til en serie plagg, så vel som vesker som Grace Red-tepper, catwalks, så vel som kjendiser.

Ja, det er Stella McCartney jeg snakker om. Noen få av våre foretrukne kjendiser som tar med Stella McCartney -vesker inkluderer Rihanna, Kate Hudson, Carrie Underwood, samt Liv Tyler.

Årsaken til at Stella McCartney er en fantastisk go-to for kunstig skinn, er siden posene hennes fremdeles er luksuriøse, fremdeles aktuelle, i tillegg til at de fremdeles er i form Ideal i. McCartney er forstått for sine kjedeposer, for eksempel Stella McCartney-kjeden Kunstig skinnveske. Denne vesken er et generelt fantastisk utseende, svart kunstig skinn, sølvfarget kjede pyntet trim, glasert finish. Egentlig er den avslappede rockervibe som denne vesken gir stor. Det jeg har en vanskelig tid med å pakke hodet rundt er prisen. Dette er en kunstig skinnpose som koster 1400 dollar. Åpenbart en del av det du vil betale for, akkurat som mange designere, er navnet. McCartney er et stort navn! Få med Web en dørperson for 1.395 dollar.

Hvem er din foretrukne miljøvennlige designer? Vis oss nedenfor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *