tilbake i august, spurte vi tankene dine om Fendis nye logo. Når det gjelder tankene mine, har jeg stor logo -kjærlighet. Jeg har alltid likt metoden Fendi bruker tradisjonelle vesker, så vel som former med en vri, i tillegg til at den nye ‘F’ logo -maskinvaren er det beste eksemplet på Fendi på nytt hjulet. Fendi Kan jeg har vært på radaren min litt nå, i tillegg til at jeg for øyeblikket er besatt av Fendis nyeste iterasjon, Kan i F -vesken. Jeg liker hele linjen med Kan i f -vesker, men jeg har spesielt fått øye på denne blandede mediens skjønnhet.

Denne vesken stjal hjertet mitt av flere grunner. For det første liker jeg det generelle utseendet på det. Det er en flott, strukturert form, så vel som skinn så vel som luksuriøs logo fløyelskombo er virkelig iøynefallende. Jeg falt spesielt for utseendet til den trykte fløyel som kikket ut bak ‘F’ logo -maskinvaren. Denne vesken er bare så annerledes, spesiell så vel som morsom. Hvis du har kommet ned med nøyaktig samme logo som det jeg har, kan dette bare være din neste posekjøp.

Selve vesken har skinnende sølvmaskinvare, med mye flere F -logoer også innebygd i administrasjonsvedleggene. Jeg elsker sannheten om at en av FS på toppen styrer stroppen er gull. Jeg blir ofte irritert når jeg har kontrasterende smykker – til jeg minner meg selv om at det er greit å blande – så sannheten at dette har både gull så vel som sølv på det gjør meg til å like det enda mer.

Denne vesken er utrolig strukturert i tillegg til å holde formen, uansett hvor mye du stikker den. Når det er sagt, er innsiden av posen ikke virkelig så stor; Jeg vil oppgi at den har middels kapasitet. Jeg tok med meg vanlig, men-mine solbriller i deres tilfelle, en liten kosmetikkpose, iPhone 6s så vel som arbeidstelefonen min, som også er en iPhone 6s, en liten glidelås-lommebok, en liten notisbok som som vel som en penn. Jeg har kanskje i form litt mer, men jeg er så utnyttet til å få rundt mindre poser i disse dager, at jeg virkelig har strømlinjeformet hva det er som jeg bærer.

Selv om størrelsen ikke er så stor, likte jeg tilpasningsevnen ved å kunne bringe posen på to måter: over bære med den lengre stroppen, eller brakt for hånd med toppadministrasjonsstroppen. Begge stroppene er også helt flyttbare, noe jeg virkelig likte. En av ulempene med denne vesken er at det er litt vanskelig å komme inn så vel som ut av, spesielt på farten. Du må virkelig sørge for at den magnetiske spennen er lukket så vel som sikker. Posen har en innvendig spaltelomme, så vel som de generelle dimensjonene er 7,3 ″ h x 9,8 ″ W x 4,3 ″ d. Totalt sett er dette en pose jeg absolutt vil legge til i samlingen min. Nag en av dine egne i svart ved hjelp av Fendi for $ 3.400 eller handle hele Kan I -samlingen ved hjelp av Fendi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *