Mens han sjekket ut denne vesken, var Vlads aller første kommentar: “Hvorfor er det bildet i svart så vel som hvitt? Mote -guru. Jeg måtte varsle ham om at fargene utvilsomt var fargen som vesken ble indikert å være. Jeg tror det er fantastisk. Gucci kveldsrammepose er betydningen av veske sofistikering. Posen inkluderer kjedestropper, en trykklåsing, den sirkulære Gucci-appellen på utsiden, samt en innvendig lomme (som må være ekstremt lite av tingenes utseende). Dimensjonene er 7,7 x 1 x 4,5 tommer. Dessverre for meg, lommeboken min, så vel som min mann, jeg av programmet tegnet en smak til den mest kostbare versjonen av denne vesken. Hei, hva kan jeg si- det er en ferdighet. Posen som har mørkegrå metallkant, så vel som sølvmaskinvare vil sannsynligvis få deg til å flinke til kostnadskoden: $ 5950 (alt jeg kan oppgi er flott de ikke runde så mye som $ 6000). Gispe! Nøyaktig hvordan jeg ønsker at jeg kan ha denne vesken! Det er også en versjon med svart semsket skinn med svart barokk broderi, svart øgle trim, samt sølvmaskinvare som gjelder 1595 dollar. Neste en versjon med svart tyll samt svarte krystaller med sølvmaskinvare som koster 1950 dollar. I tillegg til at til slutt kan vesken utføres i mørkeblå fløyel med svart blomsterbroderi samt sølvmaskinvare for de billigste av dem alle $ 1195. Hvis jeg hadde valgt, ville jeg fortsatt velge den kostbare metall (hvis pappaen min leser dette, rister han på hodet med en enorm faktisk i tillegg til å gi meg- med datamaskinen- det utseendet jeg får. “Hva har Jeg gjorde galt at du ikke kan betale for det utseendet ”). Alle disse kveldens skjønnheter tilbys med Gucci for sine forskjellige priser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *