Jeg får ikke Hedi Slimane’s Slim-Cut, Carett-Wielding, Party-Girl Schtick, så hvis du tror det er bra , Du kan sannsynligvis bare hoppe ned til bildene – vi ser på livet på fundamentalt forskjellige måter, og du vil sannsynligvis bli sur på meg for hva jeg skal si. Hvis du har vært nervøs for hva Slimans avtale som Phoebe Philos etterfølger på Céline kan tyde på et merke, hvis moderne bilde har blitt preget på kjærlighet og forståelse av ekte, levende, arbeid, morning, fullt funksjonell voksen profesjonell kvinne, vel, jeg ‘m her for deg. Sliman debuterte sin første céline (Celine? Han slo aksentet fra logoen, men det er uklart om det også er blitt fjernet fra firmanavnet som en hel) samling i Paris sent i forrige uke, og nå må vi erkjenne at han er ferdig med det vi alltid fryktet. Han tok sin eneste ide, som for tiden er fortsatt i ferd med å bli slitt på Saint Laurent, og transponert den på sin nye arbeidsgiver, ned til vesker. Ingenting av det som var der før gjenstår.

På YSL legger Slimane sjelden håndvesker på rullebanen, men i sin debut fikk vi et par ut av ham. De inkluderte en eksotisk versjon av Céline 16-posen som han sendte ut i verden på Lady Gagas arm for noen uker siden, så vel som en sadelpose i samme designfamilie. Disse posene er fine, hvis det er litt forutsigbart og indistinkt, og selv om de ikke gjør meg swoon, har jeg ikke noe reelt problem med dem. Langt verre er samlingens klaffposer, som har en stor C-logo som klarer å gi deg beskjed om at sliman prøver å lage en vits om Chanel (som han ofte gjorde på Saint Laurent med sine quilted poser), men også ikke forsyne noe positiv i veien for estetikk. Det er bare en stor ol ‘sans-serif c på en pose som igjen, ikke særlig særegent uten den.

Det tredje elementet i rullebanenes poseoppsamling var en serie av langstrakte klaffeklemmer, som minner om en sen 80-talls eller tidlig-90-talls estetikk som sliman ofte er en vifte. De var fine. Det er det beste jeg kan mønstre om denne samlingen: Deler av det var fine, andre var avgjort ikke. Jeg vet ikke noen som jobber i mote som hadde bedre ting å si enn det, og jeg kan ikke vente til Phoebe Philo resurfaces igjen, på et annet merke, eller kanskje hennes egen.

[Bilder ved hjelp av Vogue Runway]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *