som omfavner Alexander Wang -estetikken er enkel om vinteren – du legger til litt svart, i tillegg til at noen mye mer svart, så vel som kanskje litt svart som en fin touch. Det må også være slags minimalistisk, men på en virkelig ikke-minimalistisk måte. Ta-da! Der går du. Men når været blir varmere, vil folk i noen tilfeller ha en annen farge enn svart (selv om jeg ikke forstår hvorfor noen vil gjøre det, Black er flott!), I tillegg til å kanalisere Wang’s of-the-moment utseende Blir litt vanskeligere, spesielt i veskeavdelingen.

Fret ikke, siden merkets mote-mavens har skapt den høyt elskede Alexander Wang Donna Hobo i en falmet, mossy miljøvennlig som virkelig vil fungere med Boho-fargene, så vel som sommerfag uten å miste noen form for posen signaturkant. En Wang -veske som du kan ha på deg med lin – Mon Dieu!

Denne fargen lar deg virkelig se den nødlidende, slouchy tekstur i posens skinn, så vel som det er en ting som virkelig er enkelt å gå glipp av i den mye mer kjente svarte versjonen. Utseendet på denne vesken kan være noe mye mer boho enn sentrum, men jeg tror det ganske enkelt er et vitnesbyrd om nøyaktig hvor allsidig så vel som elegant den langstrakte Hobos form virkelig er. Kjøp gjennom Shopbop for $ 795.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *