Labor Day Weekend vil være rett her langt raskere enn jeg foretrekker (bare to uker!), Imidlertid holder det som sommeravslutende sky, det er minst ett sølvfôr: Advent av høstdressing, som gir sjanser For å begge piske ut noen gamle favoritter, samt plukke opp noen nye brikker for å kaste ut garderoben din. Rundt her er selvfølgelig det viktigste å velge på høstvesken din.

Selv om jeg heller har fått noen få ting på ønsket oppføring for den kommende sesongen, er posen jeg tror jeg vil ende opp med å bruke mest mulig jeg har: The Burgundy Coach Saddle Bag (som i rentesatsen av full avsløring, var en julegave i fjor fra en kompis som jobber for trener). Jeg er sint på situasjonen over vinteren at sadelposer er det sterkeste strukturelle alternativet du kan produsere en pose du mener å ta med når det er kjølig ut, så vel som jeg holder meg til det nå: Crossbody bringer så vel som mangel på glidelåser forhindrer en stor avtale med potensielle ulemper med strøk så vel som hansker.

Utover det er imidlertid Coachs salvesker spesielt bra. De utnytter en kompakt struktur med to innvendige rom som utvides noe når det er fullt, så vel som selv om toppklaffen ikke festes, er det lenge tilstrekkelig til at du ikke trenger å bekymre deg for at den skifter i tillegg til å søle posen innhold.

Overflaten på disse posene er også spesielt luksuriøs følelse (de er foret i skinn), selv på åpningskostnadspunktet på 395 dollar. For høyere priser kan du få versjoner med koordinerende eksotiske stropper ($ 795), større størrelser ($ 550), piggede detaljer ($ 450) eller kalvhår ($ 895) – litt for enhver smak.

Så nå forteller du bruk – hvilken veske forventer du å bruke mye i høst så vel som hvorfor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *