Selv om vi er tilbake på 50-tallet i dag, nærmet det 70 grader i New York City i går, så jeg kan trygt si at det er på tide å begynne Å bringe ut hele våren Finery, selv om det er i tvil om den faktiske værforholdet utenfor. Som innebærer at pasteller som mulberry blomst liten veske er rettferdig spill, så vel som hvis du er heldig (og hvis du overholdt tipsene fra vår netto-en-porter X Purseblog Supreme Fashion Search Riddle i går), denne elskelige bitposen kan være på vei. Mesteren vil bli varslet via e-post snart, men først, la oss snakke om hvorfor vi ønsket å belønne en av dere med denne posen i det aller første stedet.

Som vi har diskutert tilsynelatende ad nauseum, har våren tatt sin fantastiske tid som kommer rundt i år. Det gjør enda noen som meg, som er utsatt for mørke farger året rundt, lengter etter det sukkerariske aksepterte vårens søteste pasteller. Hvis du er predisponert til en bleke palett, kan jeg ikke engang tenke nøyaktig hvor spent du har vært i stropp på noe spedbarn rosa eller myntegrønn. Denne bitposen, hvis det blir gjort større, kan være så godt cloying eller sakkarin, men i denne ekstremt små form, den girlish-fargen, scalloped kanter samt blomst maskinvare, føler at de kan bli effektivt trukket av en ekstremt trendy voksen med litt av en lunefull følelse av stil.

Mer enn noe, skjønt, men denne stilen føles som en solstråle i poseform, så vel som for en sesong dette sent på ankomst, kanskje det er det som alle trenger. Hvis du gjettet riktig, må du kontrollere at du inspiserer e-posten din for å se om du har vunnet! Hvis ikke, soldat på – vi har en mye mer pose å gi bort, så vel som hintet går online på 10 A.M. i morgen!

Hvis du vil hente en av disse posene til din ekstremt egen, kan du gjøre det for $ 670 gjennom netto-en-porter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *