Vi har diskutert Louis Vuittons planer om å målrette mye mer up-market-kunder, samt fraråde high-end-forbrukere fra å strømme til merkevaren som de har i Fortiden, så vel som nå så mye mer, så vel som mye mer av merkets høst 2013 -veskesamling, ender opp med å bli tilbudt gjennom nettstedet, metodene som disse planene vil forme merkevarens skinnprodukter som går videre kommer i sterk lettelse. Ikke bare innebærer Vuittons reposisjonering mye mer vesker med all skinn, men det innebærer at det anerkjente monogram-lerretet vil bli brukt på mye mer avanserte måter. Blant de aller første av disse forsøkene er Louis Vuitton Monogram Exotique -vesker.

Logoer har virkelig sterke assosiasjoner med forbrukere generelt, så vel som det gjelder spesielt for moteforbrukere, som forventer at logoer skal telegraf ekstremt spesifikke ting om deres ekstremt kostbare kjøp. Når en logo blir litt skitten eller et merke mister noen få glans, kan et selskap utviklet på populære logoer raskt bli til et ansvar. Ingen virksomheter innen mote er like avhengig av populariteten til populære logoer som Vuitton, så det er ikke uventet at i stedet for å begrense produksjonen av logo-dekkede varer, vil LV i stedet prøve å heve bildet av de med mye mer elegante utførelser som Python som som Python som som Python som som Python som vel som struts i stedet for det forventede Vachetta -læret. Teorien om disse posene ser ut til å være at hvis du omgir monogrammet med mest avanserte materialer, kan foreningen heve hele produktet.

Hvorvidt den teorien vil skape resultater, avhenger helt av utførelse, så vel som for denne aller første runden med poser, føles stilene litt litt overkokt. I mange tilfeller er det så godt mange stridende farger, strukturer så vel som materialer for stilen å oppnå den avanserte subtiliteten som er en moke best nå, selv om posene som de kontrasterende materialene blir gjengitt i burgunderpris best. Som du mest sannsynlig gjettet, påvirker den elegante trimmen betydelig kostnadene for posene – de begynner på 5 750 dollar gjennom toppen av nesten 8000 dollar. Inspiser dem nedenfor.

Louis Vuitton bære monogram etoile
6 500 dollar gjennom Louis Vuitton

Louis Vuitton Majestueux Take On Bag
5 750 dollar gjennom Louis Vuitton

Louis Vuitton Majestueux bære mm
7 950 dollar gjennom Louis Vuitton

Louis Vuitton Majestueux bære pm
7.150 dollar gjennom Louis Vuitton

Louis Vuitton bære mm
6 050 dollar gjennom Louis Vuitton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *