En av våre favoritthåndveske -stiler for øyeblikket, Proenza Schouler PS1, er nå tilgjengelig på deres hjemmeside. Denne vesken har fortsatt å fange oppmerksomheten vår, med sin skolepike og maskuline, men ladylike stemning. Jeg vil fortsette å applaudere de unge guttene bak PS, som har fått Proenza Schouler -vesker til å bli en del av vårt veske -ordforråd.

I desember fikk vi først nyheter om at Proenza Schouler ville åpne for salget på nettet og solgte eksklusive nett. Etter at vi la ut dette, hjalp dere til å selge ut lommebøker med begrenset utgave.

Fra og med i dag, 1. februar 2010, selger Proenza Schouler sin navnebror PS1 -veske på nettet. Det vil være en rekke farger, stiler og størrelser tilgjengelig. Forvent å se PS1 pochette, sammen med PS1 i middels, stor og ekstra stor. Farger du vil se over tid inkluderer svart, hvitt, tobakk, midnatt og røykfarget. Og materialene vil være deres lux skinn, Python og semsket skinn. Selv om posene ikke vil være eksklusive for nettstedet, er de varer som ikke alltid er lett tilgjengelige på nettet. Fortsett å sjekke tilbake for mye flere farger og stiler de kommende månedene. Jeg vet at jeg vil fortsette å sjekke tilbake til jeg finner den ideelle PS1 -vesken for meg selv!

Handle Proenza Schouler Online her!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *