Dette er den typen uke som får deg til å tro at NYC virkelig er okkupert av et lite flertall av kjendiser, siden de alle er her. De er i byen og gjør filmpress, turpress eller bare daglige oppgaver mens vi vanligvis holder den 100. Vi er også ganske glade for å fungere en spesifikk tennislegende på våre online sider denne uken. Nei, det er ikke henne. Nei, ikke søsken hennes heller. Du vil aldri virkelig kunne gjette.

Amanda Seyfried
Amanda Seyfried er hektisk denne uken og gjør filmpress for Mamma Mia Prequel/oppfølgeren. Noensinne den givenchy lojalisten, har hun med seg en Givenchy Horizon nano -veske. Handle den Givenchy Horizon Nano Bag gjennom Bergdorf Goodman ($ 1.390)

Ariana Grande
Alle de store popstjernene samles på NYC denne uken: Her er Ariana Grande, ta med en Louis Vuitton Small Lin Jeanne -veske mens du er ute og rundt. Denne vesken er et tilbakeslag – den er ikke lenger laget. Handle Vintage Louis Vuitton -vesker gjennom Vestiaire Collective

Gigi Hadid
Gigi Hadid holder seg til sin prøvde så vel som ekte Prada -reglerpose denne uken. Vi får se moren hennes, Yolanda, om litt. Handle Prada Rules Bag gjennom Saks ($ 2.390)

John McEnroe
Dette er en første: Her er John McEnroe, og flaunting en lys oransje Hermès Birkin mens han går ombord på en yacht i St. Tropez. Det er en vakker veske, Mr. McEnroe.

Lucy Hale
Lucy Hale har en liten brun hemmelig pose som allerede bærer initialene hennes under logoen. Har noen intel på denne vesken? Den pregede logoen er praktisk talt leselig.

Meghan Markle
Meghan Markle tok nylig med seg denne bleke Mulberry Clifton -vesken til et museumsvisning om Nelson Mandela i London. Fargen samsvarer med den ikke -ermeløse grøftekjolen hennes nøyaktig. Handle Mulberry Clifton -vesken gjennom Farfetch.com ($ 1.021)

Taylor Swift
Jeg lurte på om Taylor Swift fremdeles har NYC -leiligheten sin – tilsynelatende! Akkurat her er hun på metoden sin ut av bygningen sin, ta med en Kate Spade Reese -ryggsekk som ikke er offentlig tilbudt heller ennå, mens fansen krøller rundt. Shop Kate Spade -poser gjennom Shopbop

Yolanda Hadid
Som lovet, her er Yolanda Hadid. like her daughter, she is likewise feeling the like for Prada this week. Her pick is a Prada Comic frame Bag. shop the Prada Comic frame Bag through Saks ($2,390)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *