Jeg kan ikke bruke hæler, men det indikerer ikke at jeg ikke liker dem som en feit ung som liker kake. Siden jeg gjør det. Det er faktisk mye bedre at jeg ikke kan bruke dem, siden hvis jeg kunne, ville jeg være i en hel haug. Jeg, som Carrie Bradshaw før meg, vil mest sannsynlig være nødvendig for å på et tidspunkt tenke på å bo i skoene mine. Det er akkurat hvor mye av jeg ville ha.

Men i stedet beundrer jeg dem langveisfra, så vel som i det siste har jeg siklet rundt Dolce Vita -piggpumpen.

Noe som ikke er bra, siden de er semsket skinn, kan de ikke komme i kontakt med vann! Så jeg vil prøve å stoppe sløvet mitt og snakke sammenhengende et øyeblikk. I tillegg til at den aller første trodde at min mamma er “wow!” Ikke bare har disse en finjustert form med en skjult plattform så vel som nøye avsmalnede hæl, men stilaspektene ble innlemmet med en fornuftig, godt redigert hånd.

Denne skoen kan raskt se ut som noe ut av filmhellraiseren, men i stedet har vi et ekstremt ungt, ekstremt edgy utseende som raskt kan brukes med enten mager denim eller en blandet drikkekjole. Den er også tilgjengelig i en svart skinnversjon som er VA-VA-VA-VOOM sexy, men den brungrå semsket skinn er mye mer undertrykt så vel som interessant, tror jeg. Det tar det vi forventer av de piggede høstmønstrene, så vel som finjusterer det litt, som er den aller beste metoden for å integrere noe som allerede brukes i tilbehør så vel som sko. Få med Neiman Marcus for $ 255.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *