Glede første fredag ​​i juni, Roundup -lesere! Vi håper midtårsmåneden din er i gang med en god start, og kanskje kan vi hjelpe den sammen med noen fantastiske avsløringer, inkludert et par fantastiske poser i Proenza Schouler, noen ganske ekstraordinære kjøp i generell shopping og så mye mer.

Vi vet ikke hva som foregår der ute, men vår andre kjøpstråd i generell shopping slår absolutt sokkene av oss. Disse Charlotte Olympia -skoene var på over $ 1K, og vår kyndige kjøper Luxedeb snappet dem opp for $ 80! Ikke gå glipp av MLM05004s Louis Vuitton Wristlet og Tomsmoms kule nyanser.

Denne tråden er absolutt på en rull, og det ser ut som nå er et godt tidspunkt å handle sendings- og sparsommelige butikker, så kom deg ut der! Generell shopping er et godt sted å bli kjent med noen av våre medlemmers beste metoder for å finne gode kjøp og salgsspotting, så kom inn før neste sprate og se hvordan det er gjort.

Hva med dette? Vi gjør et poeng å besøke avslører når det er et medlems første forsøk på merkevaren, og denne fantastiske semsket proenza Schouler PS1 fra CMARS er faktisk en storslått inngang!

Også i Proenza Schouler stjal denne søte og absolutt “hvite varme” vesken hjertene våre. Læret ser smidig og saftig ut, og den blandede maskinvaren er et genialt slag. Rowy65 kåret absolutt tråden sin godt, og vi håper dette ikke er den siste lille kureren vi ser på PurseForum.

Visste du at vi har en helt ny Valentino -sko -underforum? Vel, det gjør vi, og våre utrettelige moderatorer har flyttet alle Valentino -skosamtalene til dette nye tilfluktsstedet for elskere av Rockstud og andre Valentino -tilbud.

I Memorial Day Sale -tråden fant vi disse fantastisk minty rockstuds som heldige medlemmer Anasa scoret med 75% avslag! Dette underforumet har absolutt alt du trenger å vite om Valentino -sko, så kom inn for å finne ut stilene, shoppingmetodene og alt annet du trenger å vite for å skli føttene dine i disse varme skoene.

Og snakker om fantastiske sko, viste NNCNXX frem sine nye Christian Louboutin Argotiks denne uken, og WOW. Argotiken kan skilte med en virkelig interessant hældesign og er vel verdt en nærmere titt, som NNCNXX lykkelig deler i noen gode bilder. Louboutin -fans vil absolutt ønske å ta et nært, dvelende blikk på Heidipipkins nye sko: Pigalles i den gamle kuttestilen, og vi varsler deg, de er fantastiske.

I Chloé denne uken viste Aurora0709 ikke en, ikke to, ikke tre, men fire nye poser! Det er absolutt ikke en dårlig måte å sparke av seg forholdet til merkevaren. Hvis du ikke er kjent med Faye -vesken, vil du besøke Mona_Daynas tråd – hun falt for denne vesken ved første blikk, og vi kan se hvorfor. Lotusfeet fikk også en ny pose: en deilig stor Marcie. Det er mange samtaler som skjer i Chloé, og det er en flott tid å komme innom og bli kjent med dette merket.

Well, this is absolutely not something you see every day. Disse vakre goyard -nyter stropper kommer til oss fra goyard connoisseur Jbigelow, som i et slag av glans hadde en ubrukt goyard pouch forvandlet til nyter stropper. Geni! Bare en annen grunn til at vi elsker våre purseforum -medlemmer.

Hva er i baggen? Tips: Det er fantastisk! Slipp inn i Lvuittonaddicts tråd for å se hva som er nytt.

Og siden Goyard virkelig spratt denne måneden, kunne vi ikke motstå å dele Gucci*Lover’s vakre par av tilpassede vesker. Er de ikke kule?

Kjære venner, det er det for oss denne uken. Vi ønsket ikke å sende deg sulten, så vær så snill å glede deg over en liten matbit fra Taraunnie og vår favoritttråd, jeg spiste dette, som du kan finne på kjøkkenet.

We hope you took pleasure in this little exploration of the PurseForum. It is our pleasure to bring you pretty bags and shoes from fashion’s a lot of interesting destination. We hope you have a great week and we will see you ideal here in seven short days!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *