Fashion. Det indikeres å fremkalle en reaksjon, for å få brukeren til å fremstille en melding til de rundt dem, så vel som Loewes mest aktuelle samling handler om brikker som lokker et svar. Vis merknader Forklar RTW som “primitiv med spenningen med knekken.” En av Jonathon Andersons Edgiest-samlinger for Loewe ennå, høsten 2022 rullebanepresentasjon var iøynefallende, show-stoppende og ikke å gå glipp av.

En rekke materialer ble brukt gjennom, som tweed, skinn, latex, silke, samt til og med harpiks. Selve samlingen var til tider gal, men metodisk, så vel som polerte colorways peker tilbake til Loewes grunnlag så vel som dyktighet som et lærbasert merke. Når vi snakker om skinn, var det mange vesker vist på rullebanen, så vel som unikt, vi har fått et nærbilde på merkets nye høstposer i tillegg til rullebaneutseende.

Puslesparken, gjenoppfunnet

Loewe fortsetter å fokusere på sine mange kjente vesker denne sesongen, og gjenoppfinne dem til å føle seg moderne, friske, i tillegg til at fascinerende har, men som fortsatt har den tidløse Loewe -følelsen. Puslesparken vises i solide farger med en kjededetaljer mens Goya-vesken blir overdrevet, oppblåst for å ligne en puffy så vel som polstret pute-lignende form. Flamenco -vesken fortsetter å være et fokus denne sesongen også, holdt av modeller i forskjellige farger som viser skjønnheten i Loewes skinnarbeid.

Vis poser fra høsten 2022 nedenfor, bilder med tillatelse fra Loewe.

Se 1

Se 2

Se 3

Se 4

Se 5

Se 6

Se 7 så vel som 8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *