Prada kontra Chloe. Hvilke av disse to posene vil du velge? Vlad så vel som jeg krever å ta en beslutning om en gave til en kompis av oss, Pam fra Thatpamchick. Relativt ny i verden av high-end håndvesker, ønsker Pam å oppdage en pose hun kan bruke hver dag. Vi innsnevret det til to så vel som nå er det på tide at dere alle forteller oss hva dere synes!

Prada: Denne Prada -vesken er en umiddelbar klassiker. En grunnleggende hobo -form med smøraktig kalveskinn, så vel som mindre plisseringsdetaljer, dette er virkelig en pose som vil vare i årstider. Prada gjør Calfskin som ingen andre, så det verste situasjonen Pam kan bruke dette som en pute i en behovstid. Det er en 8 ″ bære nedgang, så vel som dimensjoner er 13â½ ”W x 11 ″ H x 6 ″ d. $ 1550 ved hjelp av Saks.

Chloe: Jeg elsker denne Chloe -vesken. Den blander litt av et arbeidsfølelse med et helt tidløst preg. Dette er Chloe Victoria Carry som også er sportslig nydelig italiensk skinn med en metallisk bow -maskinvare. Det er doble håndtak, så vel som dimensjonene er 16â½ ”W x 12 ″ H x 3 ″ d. 1295 dollar ved hjelp av Saks.

[Poll ID = ”35 ″]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *