Jeg er bare på kanten om denne. Det virker bare uoriginalt. Til og med navnet, B-Low Belt Leather Hobo, virker uoriginal. Nei, skrap det. Posen er uoriginal.

Men det indikerer ikke at det ikke har nytte. Snarere er det en pose som jeg tror vil få mye bruk, men det er ikke vesken du vil få tak i når du vil se utrolig bedårende så vel som unik. Det er en pose du vil fiske ut av garderoben i de dagene når du føler at du krever å ta med hva som er mer- så vel som å takle det, alle av oss har de dagene (seriøst, ofte er det nødvendig å ta med tre penner, en planlegger, en notisblokk, en vannflaske;). Så det er mye mer av en pose du trenger, spesielt hvis du har en tendens til å ta med mange produkter hele tiden, enn en pose du virkelig vil, som en spesiell Hermes eller en smurt clutch.

Det eneste andre som gjelder tankene med denne hoboen er læret. Siden denne vesken er veldig grunnleggende så vel som minimalistisk, er læret stjernen. I tillegg til basert på arkivfoto, ser læret relativt normalt ut for å skille seg ut, det må i det minste se tykt så vel som materiell, eller i det minste glatt så vel som skinnende. Kjøp med Saks for $ 398.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *