gledet høytider, Purseblog! Når vi handler for likte, kan du glede deg over den årlige jubelen, samt sitte ved å avslutte med et glass gløgg hvitvin (med mindre du er online i Miami som meg), er nå en fantastisk tid å unne deg en ny gledelig Pose for å legge til rotasjonen din.

Å tenke på dette er imidlertid en av de mest kostbare tidene på året også, jeg forstår at du kanskje ikke vil bruke noen tusen dollar på en ny vare. Det er der disse stakkars barna kommer inn.

Å se som rød er en viktig feriefarge, tok jeg den på meg å avrunde et utvalg av stilige så vel som kostnadseffektive røde poser. Resultatene er behagelige!

Husk at poser på en budsjettplan på $ 150 (eller mindre!) Gir meg ikke mye å velge mellom. (Stol på meg, jeg så overalt.) Ærlig talt, å sette sammen denne oppføringen var ikke så grunnleggende som jeg først trodde, ettersom valg under $ 150 var få så vel som langt mellom på mange store nettsteder. (Skuffende, jeg vet)

Frykt ikke, skjønt! Posene jeg oppdaget er garanterte showstoppere. Hvem vet, kanskje en av dem vil ende opp med å være din pluss-en til en høytidsfeiring eller husholdningssamling.

Hvilken er din favoritt? Aqua Croc-embossed bærevesken gir meg alvorlige Louis Vuitton Pochette Vibes. Som Topshop One også. (Perfekt for Valentinsdagen, også en to-for-en!)

Nordstrom Ryder Croc preget Leather Hold ($ 99)

Aqua Croc-fabosed bærepose ($ 48)

Sole Society Tyll Velvet Crossbody Pouch ($ 60)

Topshop Tiny Lily Heart Purse ($ 48)

Nordstrom Crystal Handel Hold ($ 99)

Nina Desyre Crystal Minaudière ($ 78)

Halogen X Atlantic-Pacific Artificial Fur Heart Bag ($ 79)

Aqua Snakeskin-embossed Crossbody ($ 48)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *