Jeg er en stor sportsfanatiker, i tillegg til at jeg starter 27. juli. Jeg vil bli limt på TV -en min for å glede meg over de olympiske leker. Siden av min atletiske bakgrunn har jeg mange gode venner som kjemper for Team USA så vel som med andre lag rundt om i verden. Hvert fjerde år ser jeg fremover til at verden kommer sammen for å slå rot på våre idrettsutøvere mot ett typisk mål: å utføre til det aller beste av deres evner i tillegg til å hedre landet sitt.

Så da jeg så Ralph Lauren var den offisielle outfitteren til Team USA, trodde jeg at det var en utmerket passform. Nå som vi har sett uniformene, la oss bare være ærlige: RL slo en enestående sjanse til å kappe Team USAs olympiere i USAs fineste klær. De offisielle laguniformene er utenfor slitsomme så vel som nesten militante i utseende (spesielt kvinnens uniform). En halt baret skal være på toppen av hvert idrettsutøver, i tillegg til at ting ikke blir mye bedre når du trekker deg ned. Et langt skjørt som vil være lite flatterende på mange kvinners figurer, vil bli sammenkoblet med en boxy jakke. I det minste fungerer menns uniformer litt bedre, ettersom et par slacks så vel som en jakke er på nivå med kurset.

Uansett hva Ralph har opp ermet så vel som sine år med stil under beltet, er sluttproduktet mye mer enn en svikt. Å så vel som den verste delen, uniformene er ikke engang i USA, de blir laget i Kina. Dette er en viktig travesty, så vel som jeg faktisk benyttet meg av ordet travesty. Litt forargelse brygger over uniformsens opprinnelse, så vel som jeg knapt er overrasket. Team USAs uniformer må definitivt lages i USA, ikke sant? Rasen har gått så langt at noen sier at uniformene må brennes, så vel som nye må lages i USA. Så jeg stoler på deg, hva tror du om hele denne debakten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *