stjerner, holdt det bemerkelsesverdig elegant med veskealternativene sine forrige uke. Vi så stjerner på begge kystene bringe bare de mest sesongens ordentlige designer -totes, satchels, klaffposer samt crossbods fra merker som spenner fra Hermès til Kate Spade, så vel som vi har dokumentasjon av favorittene våre nedenfor.

Tamara Ecclestone
Hermès Birkin
Her er en av Star Kingdoms mange produktive sekksamlere, arving Tamara Ecclestone, ta med seg en av hennes masse Birkins, i tillegg til å skyve sitt nye spedbarnsbarn rundt Central Park i det jeg antar er den mest kostbare barnevognpengene kan kjøpe.

Molly Sims
Chanel Tiny klaffpose
Molly Sims kjøpte litt på Fred Segal i LA mens han tok med seg en tradisjonell svart Chanel -bittelitt klaffpose. En Chanel -klaffpose er selvfølgelig en pose i alle årstider.

Julianne Moore
Proenza Schouler Elliot bærepose
1.825 dollar ved hjelp av Net-A-Porter
Julianne Moore ser ingen like godt gledelig med denne fotografen, men vi er spesielt glade for vesken hennes med valget, som er Proenza Schoulders eget håndtak klaffposen.

Jessie J.
Céline beltepose
Jessie Js Céline -veske er i en egen klasse, akkurat som Jessie J. hvilken klasse som er nøyaktig, ennå ikke er bestemt på begge kontoer.

Dakota Fanning
Goyard St. Louis Tote
Jeg må si, jeg er nesten like begeistret for at Goyard Totes som Dakota ser på livet på dette bildet. Nesten.

Brittany Snow
Kate Spade Alice Street Luxe Adriana Bag
$ 698 ved hjelp av Bloomingdale
Brittany’s Kate Spade -veske er blant merkets mye luksuriøse – og mye dyre – tilbud.

Bette Midler
Prada Saffiano Executive Tote
$ 2500 ved hjelp av Bergdorf Goodman
Jeg liker Prada Totes. Jeg liker metoden dette samsvarer med Bettes skjerf. Men hvis jeg er ærlig, ville jeg gjerne handle fem Prada -vesker for muligheten til å henge med Hennes Majestet, Bette Midler. Enhver type ukedag.

Ali Larter
Chanel bære tote
Her er skuespilleren Ali Larter, ta med en Chanel -veske jeg ikke har sett noen andre få inn eoner. Ali har holdt en ganske lav profil de siste årene, men du kan for øyeblikket fange henne på TNTs nye seriespill.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *