Hvor heldig ville en lege være hvis hun kunne bære en Chloe -pose? Enda heldigere, hvis det var den ettertraktede Python -vesken. Vel, dette er M.D.s heldige dag, fordi Chloe Python Doctor’s Bag er nå i! Jeg visste at jeg burde ha lyttet til mamma og forfulgt min M.D. !! Jeg antar at det fortsatt er tid. Eller kanskje, jeg kan avvike fra posene, og nab meg selv denne skjønnheten uten M.D. etter mitt elendige navn. Etter å ha kjøpt min vakre Paddington, kan jeg ikke få nok av dette merket. Denne absolutt positivt mest guddommelige vesken viser frem en sjokoladepyton med messingmaskinvare og smidig skinntrim. Jeg må be om unnskyldning til alle dere Cali Peeps på forhånd, fordi du er S.O.O.L (jeg er ikke sikker på om det forkortelsen til og med eksisterer, men jeg bare gjorde det uansett- fordi jeg følte det!). Vi misunner deg som bor i Orange County, eller 90210, men resten av de 49 Nifty -statene har lov til å få tak i denne vesken (det vil si hvis vi noen gang kommer av/på enormee -listen), mens du California er folk ikke lov til å få solgt python -produkter eller levert til staten din. Suger å være deg! (Egentlig lurer jeg på om du kan kjøpe den i en annen tilstand, og ta det med til å kalle noen av dere vet ??). Doktorposen for mindre form størrelser på 8 ″ H x 17 1/2 ″ W x 6 1/3 ″ D og kan være den perfekte nye utgaven du har lett etter. Hop på listen for forhåndsbestilling via Saks. Å ja, denne blendende vesken vil koste deg $ 2.150. Yikes.

(Rawrr … denne damen som poserer med vesken er alvorlig!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *