Det er spesifikke merker som vi alle kan legge merke til langveisfra. Disse merkene har noe tydelige, men ekstremt synlige ved dem. For det meste tror jeg at mange av oss kan plukke ut en Bottega Veneta -pose fra en kilometer unna. I dag kom jeg over Bottega Veneta Metallic Hobo så godt som jeg må si, jeg ønsker den velkommen. Jeg trodde det var en BV -veske, men fordi det ikke har vevd skinn har alle blitt vant til, måtte jeg se to ganger. Det oksiderte metallskinnet er ikke noe du ser daglig så godt som jeg liker det. Deretter, tilsett flettet kryss-kryss-detaljer, så vel som trim, så vel som vesken er virkelig unik. Foret med semsket skinn, er posen bare vakker inni så vel som ute. Jeg er personlig en stor fan av semsket fôr. Det er spenstig så vel som nydelig. Da jeg fortsatte å se på posen litt mer, så det ut til å minne meg om Bottega Veneta Cervo Illusion Metallic Hobo. Nei, de er ikke nettopp de samme, men jeg kan se lignende inspirasjon. I tillegg til akkurat som den vesken, inkluderer dette en ganske betydelig kostnadsmerke. Kjøp med Saks for 2480 dollar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *