Jeg må si, når det gjelder håndvesker, har Purseblog -teamet en tendens til å påvirke en til en ganske ofte. Vel, det har skjedd igjen. For noen dager siden dekket Amanda Kelly Osbourne en Neon Chanel -klaff over på BagThatstyle. Det går uten å si at Chanel -vesker er klassiske, men det var noe med neonversjonen av denne vesken som jeg virkelig likte. At noe skjer for å være fargen. Jeg graviterer vanligvis ikke mot neonfarger, men denne fargen, av en eller annen grunn, snakker virkelig med meg.

Siden jeg la øynene opp for den vesken, har jeg oppdaget at jeg tar oppmerksom når andre med en lignende farge dukker opp. Det er nettopp det som skjedde da jeg kom over denne Anya Hindmarch Valorie Metallic Leather Clutch.

Det nesten glitterlignende metallskinnet dukker virkelig opp. Dette er en morsom så vel som ertende hold som vil passe godt med en rekke antrekk. Jeg har sett andre poser med en krølleffekt som fungerte mot vesken; det billigere det. Heldigvis er det ikke situasjonen her. Krink-effekten fungerer bra med størrelsen, formen så vel som fargen på posen. Denne effekten er en som holder vesken ung så vel som frisk. I tillegg til at det er en ung veske, er det en som jeg kan se en stor alder av kvinner bære. Det ville gå fantastisk med din foretrukne bit -svarte kjole så mye som det ville et par mager denim så vel som en montert topp. I tillegg til at den også den fargede Chanel -klaffen vil kjøre deg et sted over $ 2000, er denne vesken tilgjengelig til en mye mer overkommelig pris. Få med Net-A-Porter for $ 635.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *