Rebecca Minkoff var en av de første designerne som debuterte “See-Now, Buy-Now” på NYFW. Med et stadig skiftende detaljhandelsmiljø og forbrukernes ønsker-det-nå holdninger, har mange designere vurdert som fulgt etter. Vi gikk bak kulissene på årets NYFW for å gi deg en eksklusiv titt på Rebecca Minkoffs høst 2017 -vesker, som du kan hage idealet nå, sammen med hvert utseende på rullebanen.

Høsten 2017 -kolleksjonen kan ganske enkelt beskrives som “Rocker Chic.” Det var ingen mangel på morsomme blomster sammenkoblet med edgy skinn, og sekkene i seg selv var også fremtredende. Vi elsker de piggede detaljene, rike tonene og antydningene til utsmykning gjennom hele samlingen. Vi pratet med den sjarmerende Rebecca Minkoff selv for å lære mye mer om hvordan samlingen gjaldt å være.

Purseblog: Kan du fortelle oss om inspirasjonene dine bak samlingen?
Rebecca Minkoff: Samlingen ble påvirket av en faktisk tur som Keith Richards, Anita Pallenberg og Stones tok. De gikk fra Joshua Tree til New York City. Så det handler om denne langrennsturen, rock and roll med litt av en 60-talls stemning, og bare den følelsen av frihet når du er på biltur.

PB: Hvordan vil du beskrive den optimale Rebecca Minkoff -jenta fra denne samlingen?
RM: En flytende kjole med, denne sesongen, en fantastisk pelsjakke, og hvis du ikke liker pels, har vi faux, og hvis du ikke liker faux, har vi skinn.

PB: Hvis du måtte velge en kjendis eller påvirker som best beskriver denne jenta, hvem vil si?
RM: Å, det er tøft! Jeg tror jeg er velsignet med så mange jenter som passer til denne stemningen som Chiara [Ferragni] og Aimee [Song]. Vi har Arielle fra noe marinen som går i showet, så absolutt de jentene som alltid ser ut til å sykle den linjen mellom Boho og Rock.

PB: Hvordan vil du si at samlingen din har endret seg fra din første til nå?
RM: Med min første ante jeg ikke hva jeg gjorde [ler]. Så nå er det liksom du vet hva du gjør, og det er en tillit til det og å vite hvordan jeg skal sette sammen et show jeg synes er veldig viktig, fordi det er annerledes enn bare å prøve å selge noe.

PB: Hva vil du si at favorittvesken din er fra denne samlingen, og hvorfor?
RM: Det er Keith Crossbody, vi har en hel gruppe forskjellige poser med den sirkulære maskinvaren, og vår signatur kjæledyrhundkrok, og det er vesken jeg har hatt på meg. Det er hovedvesken i showet.

Sjekk ut mye mer eksklusive bilder på backstage og rullebaneskudd nedenfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *