I fjor til jul mottok jeg den beste gave fra mannen min, en Chloé Faye Carry -veske (jeg har kanskje ikke droppet noen store hint). Jeg hadde kløet til å eie en Faye -veske med tanke på at Megs først dekket den våren 2015, men jeg var alltid redd for semsket skinn. Faye kommer i en kalveskinns klaffversjon, men jeg har alltid blitt trukket til kontrasten til semsket skinn mot kalveskinnkroppen og tekstur den gir designet. Da Faye endelig ble min i desember i fjor, var jeg like over månen med lykke og livredd for å ta den utenfor støvposen. Det har blitt en av favorittposene mine i samlingen min, men også en av mine minst brukte. Jeg var redd for å bruke den om vinteren på grunn av snø, om våren og sommeren var jeg redd for regn, men nå det høsten har kommet har jeg brukt denne appellen mye mer enn noen gang. Etter å ha brukt den en solid mengde i høst, føler jeg meg endelig som om jeg kan gi en skikkelig gjennomgang.

Estetikk

Estetikk er det mest avgjørende aspektet i en pose når jeg bestemmer meg for å gjøre et stort kjøp. Før jeg tar steget, må jeg undersøke om en pose samsvarer med min personlige stil og passer livsstilen min, noe jeg tror Faye gjør. Chloé Faye er fantastisk og spesiell i design, og jeg elsker det fordi jeg liker å bruke design som stikker ut fra mengden. Faye -vesken har tatt verden med storm og har blitt en av de mest gjenkjennelige posene på markedet, men designet er fortsatt spesielt for Chloé som et merke.

Ikke bare treffer denne vesken balansen mellom glamorøs og bohem, men den stemmer overens med omtrent ethvert antrekk i garderoben min. Jeg valgte “Moty Grey” -fargen, som er en av de mest allsidige håndveskefargene i samlingen min. Jeg elsker å bruke mine med mønstre eller solide farger, og som du kan se, sammenkoblet jeg den nylig med en svart bluse, jeans og svarte støvletter. Jeg opplever at det å bruke det med et monotonantrekk lar posen poppe.

Kalveskinnet og semsket skinn kompletterer hverandre perfekt, men den virkelige stikker ut av Faye-vesken er den fantastiske to-tonede maskinvaren. Signature Ring -maskinvaren er en blek gullfarge, og kjedestroppdetaljene er en sølvfinish. Jeg er besatt av blandet metall (gifteringssettet mitt er blandet metall), så dette er en av favorittfunksjonene mine i vesken. Det indre av posen består av to store lommer, som er det som skaper den fantastiske plisserte “trekkspill” -effekten. Jeg elsker denne detaljene også; Det trekker virkelig øyet inn i posen.

Brukbarhet + funksjonalitet

Jeg eier bæreposeversjonen, men Faye -designet er tilgjengelig i flere stiler. Jeg valgte semsket klaff over leggen på vesken på vesken, og selv om det er en fantastisk kombinasjon, er den veldig delikat. Helt sannelig er jeg jevnlig redd for å søle på denne vesken. Jeg gikk ut på middag etter å ha tatt disse bildene og kjempet for å finne et sted for min Faye uten bekymring for å farge semsket skinn.

På grunn av den sårbare naturen til denne vesken, kan jeg rett og slett ikke vurdere den veldig høyt i funksjonalitet, til tross for min kjærlighet til den. Som påpekt tidligere, er det imidlertid ikke-suede-versjoner tilgjengelig hvis du ikke er en semsket fan, så ikke policy Faye ut basert på den designfunksjonen alene.

Det jeg liker mye om brukervennligheten til denne vesken er den justerbare dråpebærestroppen (jeg er 5’3 for referanse). Dimensjonene på posen er som følger:

– Bredde: 12,6 ″ / 32 cm
– Høyde: 10 ″ / 26 cm
– Dybde: 1,6 ″ / 4 cm
– Minimum stropplengde: 14,2 ″ / 36 cm
– Maksimal stropplengde: 17,7 ″ / 45 cm

Fordi vesken har en lang stropp, kan jeg bruke den med nesten ethvert antrekk, inkludert tykke strøk nå som vi beveger oss i kaldere vær. Det eneste problemet jeg har løpt inn er at jeg elsker å bruke poser på bærebukken og på skjæret på armen min, og det ser ut og føles vanskelig å bruke faye på kjeltringen på armen min, så det er utelukkende en bærepose for Meg (selv om Chloé også markedsfører det som en overdreven clutch). Jeg er glad for å rapportere at til tross for den store interiørfôret for maskinvare og skinn, er denne vesken lett og behagelig å ha på seg på bære i lengre tid.

Jeg gleder meg over stropplengden på Faye, men jeg fortsetter å slite med funksjonaliteten til Faye -vesken min. Jeg har mye med meg og har funnet formen på Faye -blir skjevt når jeg setter alle verdisakene mine inni meg. Fordi det indre av posen er to store lommer, ville det være mye lettere å ha ett stort rom i stedet for to rom, men jeg elsker trekkspillffekten som de to rommene skaper. Av den grunn ville jeg ikke endre designet på noen måte, det indikerer bare at jeg må redusere det jeg bærer når jeg bruker Faye.

Kvalitet + konstruksjon

Kvaliteten på Faye har overgått forventningene mine. Dette var min første Chloé -veske, og den skuffet ikke. Materialene er veldig høy kvalitet, og læret er smøraktig og glatt å ta på. Maskinvaren er fantastisk og har en vekt på den (på en god måte, hvis det er fornuftig) og sømmen er ulastelig.

Dettevar min første semsket håndveske, og jeg må si at Chloé har satt baren spesielt høyt for semsket skinn. Det er veldig mykt og vakkert, til tross for min bekymring for å skade det. De rå kantene på håndvesken er håndmalt med fugemasse, som er et high-end berøring som Chloé bringer til designene sine.

Pris + verdi

Carry Bag Faye koster $ 1.950, som for en fremste designerveske er veldig rimelig i disse dager. Mange poser på markedet i denne størrelsen er å handle for det dobbelte av kostnadene for Faye, så det virker som om å ringe på under $ 2000 som en seier.

Full avsløring, min ektefelle kjøpte min Faye forhånds elskede Fashionphile, så vi betalte ikke full pris. Etter å ha eid vesken min i nesten et år, kan jeg imidlertid trygt si at jeg føler at det er verdt hele utsalgsprisen på $ 1.950. Den er veldig godt laget og kan brukes i mange anledninger, enten det er en natt ute, å løpe ærend, gå til brunsj eller som din daglige veske.

Holde kraft

Jeg elsker Faye, men jeg synes denne vesken er en veldig populær veske for øyeblikket. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting, men jeg vet ikke at det har levetid og oppholdskraft til å være populær i lang tid. Heldigvis hvis du søker å få en klassisk “for alltid” -veske, er Faye blottet for prangende logoer, slik at du kan bruke den i årevis.

Etter min mening er Faye absolutt en “IT -veske” for øyeblikket, eller i det minste en iterasjon av 2019 av en “It Bag”. Faye har eksistert i nesten et halvt tiår og fremdeles veldig populær, så kanskje denne lille vesken vil bekrefte meg feil og bli en ny klassiker. Jeg var ikke opptatt av å holde strøm da jeg tok beslutningen om å få denne vesken. Jeg ville bare ha en faye i samlingen min.

Generell vurdering

Jeg elsker virkelig Faye -vesken min og anser den som en av favorittposene mine i samlingen min. Det løfter ethvert ensemble og får meg til å føle meg gledelig og selvsikker når jeg bruker det. Jeg hadde nylig på meg Faye med leggings og en tee-skjorte til matbutikken og fikk ikke en, men to, komplimenter på vesken min. Jeg nøler ikke med å anbefale det, spesielt for prispunktet. Ja, det er veldig dyrt, men det er mye rimeligere for en pose med den størrelsen fra andre konkurrerende merker. Når det er sagt, synes jeg Faye er litt trendy og er veldig delikat (hvis du velger semsket detalj), så jeg vil slå av en stjerne av disse grunnene.

Handle Chloé Faye Medium Flap bærepose ($ 1.950)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *