akkurat da du trodde at Proenza Schouler PS1 hadde kommet i hver versjon du muligens kunne forestille deg, tankene bak Proenza Schouler har gjenoppfunnet sin stiftelinje ennå en gang til. Proenza Schouler PS1 bittesmå vesken sitter mellom den klassiske mediumversjonen av vesken og den øverste håndtakende PS1-vesken, og den passer perfekt til den enorme, pågående trenden med designere som krymper ned signaturstykkene for et kryssende forbrukermarked.

På ti centimeter bred er ikke denne “bittesmå” versjonen av PS1, vel … liten. Det er lite, helt sikkert, men det vil fremdeles være en perfekt funksjonell dagpose for alle som ikke hamstrer ting inne i vesken hennes. (Og hvis du er den personen, ingen dom.) Mediumversjonen er bare to og en halv centimeter bredere, og selv om det er en synlig visuell forskjell, vil denne lille versjonen passe til lommeboken din, solbriller, telefon og nøkler med plass til spare . Posen har også praktisk talt alle lagringsromene til sin større søster; Den mest tydelige forskjellen er mangelen på en glidelås lomme bak, som erstattes av en mindre lapplomme. Posen mangler også en ny glidelås inne i den store frontposen, men som noen som bar en PS1 i nesten to år solid, tviler jeg på at mange mennesker vil savne den delen. Jeg åpnet sjelden min.

Utover det er den viktigste forskjellen pris. Til $ 1.475 i både semsket skinn og skinn, kommer den lille versjonen på $ 225 mindre enn i sin neste større motstykke. Hvis du ikke er noen som pakker vesken sin full, kan det være $ 225 verdt å spare. Denne vesken kommer på hælene på Proenza Schouler PS11 Tiny Take on Bag, som var spesielt lite og muligens ikke egnet til å regelmessig bruke måten denne “bittesmå” vesken vil være.

Proenza Schouler PS1 Tiny semsket skinnveske
1.475 dollar gjennom Proenza Schouler

Proenza Schouler PS1 Tiny Leather Bag
1.475 dollar gjennom Proenza Schouler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *