de siste par sesongene, det har virket som om Jimmy Choo har vært et merke. Fanget et sted mellom å prøve å tilfredsstille sine mangeårige kunder og forsøke å nå et nytt, yngre publikum med vesker dekket av mønstre og pigger og trimmer av forskjellige slag, har jeg til tider kjempet for å finne noe jeg liker fra Choo, et merke som har den Ressurser og talent for å regelmessig kaste ut treff.

I den sammenhengen får Jimmy Choo Parker -kjøperen meg til å føle meg merkelig optimistisk. Denne vesken er ikke en fortsettelse av en tidligere vellykket linje (som så mange av Choo’s enklere vesker har en tendens til å være), og det er ikke en uredigert mishandling av visuelle elementer som er ment å være “edgy.” I stedet er det bare funksjonelt og dyrt utseende, noe som ikke skal virke som en så massiv åpenbaring, men slags gjør det uansett.

Min favorittversjon av denne vesken er elfenben fordi lysfargen gjør det mye lettere å se de skarpe, eksakte detaljene i designet, som er mye av attraksjonen for meg. Maskinvaren skal også bemerkes, særlig den skinnende døren-herde-håndteringene og neglhodets finish. Linjene og metallet gir designet en svak piff av industrialisme uten å la stemningen bli overveldende, noe som antyder noe som ikke har vært åpenbart i mange av Choos nylige poser: god, streng designredigering. Mange av Choos andre feriested og våren 2011 vesker virker også direkte tilregnelige og rimelige, men fortsatt med den signaturen Jimmy Choo -sassiness, så la oss håpe at dette er en trend som fortsetter for merkevaren. Kom deg gjennom Nordstrom for $ 1995.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *